tuncermetal
İconunuzu daha belirgin hale getirin, iletişim formunuzda ki ad soyad gibi bilgilendirme yazılarını beyaz ya da siyah yapın, telefon,gsm gibi yazılarınızı alt çizgi koymayın bana göre kötü gözükmektedir. Mesala adresinizde firmanın hangi şehrinde hangi semtinde olduğunu ilk başta gösterin.
Weyso
Mesala formunuz güzel ve kayıt olmadan konu acmamız da güzel :) bu form genişliği ne kadar güzel diye, bence sizin kullanıcılarınız yaptığı yorumlara dikkate alın. Birde göz yerine soru işareti olmazmıydı ? :)
basymgroup
sosyal ağlarınızı hergün 1 bilgi yazınızın sağ tarafına hizalayabilirsiniz. kopyala yapıştır, sag tık engeli koymussunuz ne kadar doğru o kadarını bilemem, yayınlarınızın arka planlarını beyaz transparan yapabilirsiniz. arka fona uygun olarak,
nihatturan
hitiniz fazlaysa güzel durmuş cheat ancak yazmak için giriş yapın diyor ama 1kere yazmamıza olanak sunuyor. hu hu yazan bendim :) ya da benim yazdığım mesajlar gözüküyor bana size değil
iletişim sayfanızda illa skype ya da facebookmu olması lazım ? misal benim yok ne yapacam ? küfür eder cıkarım :) s4 league simgesi'de güzel olmus :) güzelim oyunu çökertip b'ka sardırdılar + bebe oyunu haline getirdiler. neyse konumuza dönecek olursak :) temanız güzel duruyor. benzer yayınlarda olmayan ya da bozuk resimlere otomatik resim ekleyin, tabi temanızda bu özellik varsa.
"apkbol.com" siteniz gayet hoş gözükmektedir.
HamdiCetin
Bende ölümü severim:) gayet hoş olmuş, yalnız iconunuzda ki beyazlığı saydam yapın, bir hakkımda ya da hakkında sayfası koyun ya da footer'a
Bu Site Psikolojik Davranış Bozukluğuna Sebep Olacak İçeriklere Sahiptir.
İçerikler sizi rahatsız ediyorsa lütfen sayfayı kapatın
gibi yazılar ekleye bilirsin. yazılarınızı beyaz renk ya da canlı renkler olabilir, yayınlarınızda ki
1- 2 gibi numaralandırılmış yerleri arasında boşluk bırakın yazıları bir birine girmiş ve başlıkları farklı renklerde vurgulayabilirsin on/of düğmesinin ne işe yarıdığı yazmıyor yanına müziği aç kapat gibi bilgilendirme mesajı ekleyebilirsin.
MehmetFazilK
Gayet güzel siteniz iconunuzu daha belirgin hale getirin tarifhane yazısında ki "A" Kısmını koyabilirsiniz.
leavesoccer
Siteniz güzel durmaktadır. ana sayfa da gazete yazıları gibi durması güzel, sadece içerik kısmında gateze yazısı gbi durması bana göre hoş değil çünkü eskisi gibi gazete okuyan yok insan nereden okuyacağını şaşırıyor eskiden olsa güzel dururdu ama artık yeni " Yeni Çağ " olanlar bu ne bicim yazı der çıkar bana göre, iconunuz ise belirsiz, logonuzda ki baloncukları koyabilirsiniz, ya da bıyık gibi.