Şimdi neden böyle bir konu açıyorsun diye düşünenler olacaktır. Fakat kısa bir bilinçlendirme adına bir kaç kelam etmek istedim.
Konu bilgisayar kullanıcıları, zamanını çoğunlukla bilgisayar başında geçiren webmasterlar. Her ne olursa olsun biz insanlar son zamanlarda bilgisayar başında is yapmaya çok alıştık. Zamanımızın çoğunu bu ortamda geçirmeye hatta evinizden, ailemizden, akrabalarimizdan bi haber olmaya başladık. Tamam onlar bir türlü bize alıştı fakat bedenimizde aynı düşüncede mi? Hiç sanmiyorum. Burada ki çoğu arkadaşım akıllı insanlar ve öyle düşünüyorum ki bunun için gerekli önlemleri aliyordur.
Neyse geçenlerde bir arkadaşımı gördüm konuştuk felan nasılsın derken bir bel sorunu olduğunu soyledi. Aslında çok oturduğu için değil gayet te hareketli bir arkadaşım fakat genetik rahatsızlığa maruz kalmış. Ne alakası var diye soracaksaniz sunu söylemek istiyorum o arkadaşım henüz 20 yaşında ve genetik rahatsızlıktan dolayı sürekli ilaç kullanmak zorunda. Bizlerinde bundan ders çıkarıp halimize sukretmeli ve sonradan oluşacak rahatsızlıklar adına önlem almalıyız. En azından arada kalkıp ısınma hareketleri ile bedeninizi rahatlatmaliyiz. Yoksa ilerde hiç oturamayiz. Allah korusun.
Sadece kısa bir olayla özetlemek istedim. Sağlık herşeyden önce gelir değerli arkadaslarim. Saglimiza dikkat edelim. Çevremizdeki guzellikleride gözden kaçırmayalım. Herkese iyi forumlar dilerim.

Sizlerde varsa bu şekilde başından sağlık vs. İle ilgili olay anlatın ve herkes ders çıkarmaya çalışsın. Bir nebze olsun birbirimize menfaat olmadan fayda saglayalim. Hayatta herşey menfaat değildir bazı şeyler de menfaat aranmaz. Lütfen duyarlı olalım. Biz Türklerin en güzel yani dostu dost bilmemizdir. Saygılarımla.