[CENTER][SIZE="5"]ANDROİD Oyun Uygulama Yazılım Sitesidir.



Tema apkpure.com'dan alınmıştır ve özel olarak wordpress alt yapısına ve responsive (mobil uyumlu) şekilde kodlanmıştır.



Sitede 3 Ayrı bölüm vardır.
1. Sitenin Ana Yüzü (İçeriklerin bulunduğu bölüm)
2. Yöneticiye Özel İçerik Kontrol Paneli (Bu bölümden sitede bulunan içeriklerin güncel olup olmadığını kontrol edilebilir. Güncellenebilir. İçerik çekme modülü ile apkpure.com siteden içerik çekilebilir.)
3. Bölüm ise istediğiniz uygulamaları ekleyip Kullanıcılara Makale Yazdırabileceğiniz. Aynı zamanda kullanıcılara para kazandırabileceğiniz bir paneli mevcuttur.Örnek vermek gerekirse siteye yarın 10 tane içerik atacaksınız bu atacağınız içeriklerin google play linklerini girerek ve ücert belirliyerek panel de yayınlıyorsunuz. kullanıcı bilgisi olduğu makele yazabileceği görevi üstleniyor. sizin yerinize içeriği yazıyor. Siz bu içeriklerden hoşunuza gideni alıyorsunuz. O içerik kime ait isede beliridğiniz ücreti o kullanıcıya ödüyorsunuz. (İçerik atmada hazırlamada çok yararlı bir sistemdir.)


Siteyi Zamanım olmadığı için içerik atamıyorum.
Site 1 YIL 7 AYLIKTIR. 5 Ay Boyunca PAGERANKI PR8 OLAN SİTEnin footer kısmında Kalmıştır. Geçmişi sağlamdır. Günlük tekil hiti 1000 - 1500 'dür. Daha önce adsenseye Başvuru hiç yapılmamıştır.

Sizce Bu Sitenin Fiyatı Ne kadardır ?




[FONT="Arial"]

KULLANICILARIN SİZE İÇERİK YAZIP HAZIRLADIĞI VE GÖREVLERİ BULUNDUĞU BÖLÜM















SİTENİZDE YAYINDA OLAN İÇERİKLERİN GÜNCEL OLUP OLMADIĞINI KOTNROL EDEBİLECEĞİNİZ VE APKPURE. COM SİTESİNDEN VERİ ÇEKEBİLECEĞİNİZ. ÖZEL ADMİN PANELİ





[/CENTER][/FONT][/SIZE]