Serbay54 adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Bu firmadan reseller hosting hesabı alanlara seslenmek istiyorum.

Hizmetten memnun musunuz?

Ben de bu siteden reseller aldım. Memnuniyetsizliğimi dile getirdiğim halde sizin şahsi memnuniyetsizliğiniz bizi alakadar etmez denilerek ücret iadesi yapılmadı. Hesap sonlanana dek sisteminizi kullanabilirsiniz dediler.

3 Aralık'ta sunucularında sorun oluşmuş, sözde bunu müşteri panelinden müşterilerine bildirmişler. Linke tıklıyorsunuz, sayfa açılmıyor.

Doğru düzgün bildirim yapılmamış gibi, bir de üstüne üstlük hesabımı komple silmişler. Hiç bir panele erişim sağlayamadım. Destek talebi açtım ve hesabımı geri eklediler.

Sorgusuz, sualsiz, bildirimsiz hesap açıp silip kapatıyorlar.

Ben hata ettim, lütfen siz hata etmeyin.

Saygılarımla


1- Sitemizde duyrulmuş olmaktadır.
http://prntscr.com/dhmi5f

2- Size ( memnuniyetsizliğiniz bizi alakadar etmez ) Bu kelimelere kullanılarak söz edilen destek bildiriminizi iletirmisiniz bakalım böyle bir konu geçmiş mi acaba ?

3- Bildirim yapıldı zaten sunucuda sorun oluştugu için hesaplar gitti fakat günlük yedekleme aldıgımız için yedeklerden geri yüklendi ve bu eksik kalan müşterilerimiz olabilecegi için yazıldı ki erişemiyorsanız iletin yükleyelim diye bizler dosyalarınız gitti demedik x firmalar gibi hemen yedeklerden geri yüklüyoruz.

4- Sorgusuz, sualsiz, bildirimsiz hesap açıp silip kapatıyorlar. ( Hangi hesabınızı kafamıza göre kapattık kanıtlarmısınız )

5- İddealarınızı kanıtlayamassanız firma karalama sebebinden hizmetlerinizi sonlandıracağımızı bildirmek isteriz.