Yaklaşık 8 yıldır tasarım ile ilgileniyorum, şu anda wordtest . com ' da tasarımcıyım. Proje bazlı freelance olarak işler yapıyorum ve kendi ilgilendiğim bir kaç global projem var.
Tasarım yeteneğimin yanı sıra Wordpress'e olan ilgim birden hızla ilerledi ve Wordpress aşığı haline geldim. Profesyonel olarak wordpress tema ve eklentiler geliştiriyorum. Wordpress.org'dan eklentilerimi inceleyebilirsiniz
İşime aşık birisiyim ve her zaman en iyisini yapabilmek için çaba gösteriyorum. Her işimi global bir biçimde başlayıp bitirmek iş prensipleri listesinin başında geliyor.
Her yaptığım işi dünyanın öteki tarafındaki insan alsa, kullansa veya geliştirmeye çalışsa asla sıkıntı yaşamayacağının garantisini bilerek işimi icra ediyorum. Web sitemi inceleyerek çalışmalarıma göz atabilirsiniz.
# ENVATO ÇALIŞMALARIM
Envatonun platformunda bulunan Themeforest ve Graphicriver'da authorum, bir den fazla ürünlerim var ve hala geliştirmeye devam ediyorum.
# REFERANSLARIM
Behance ve Dribbble sayfalarıma göz atıp güncel olarak neler çizdiğimi inceleyebilirsiniz, bu konuda sorular yöneltebilirsiniz.
Güncel olarak blogum da güzel konular paylaşıyorum sayfayı ziyaret edip bilgilerimden faydalanabilirsiniz ve sorularınızı yorum olarak bana iletebilirsiniz.
Hakkımda daha fazla bilgi sahibi olmak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.
# HİZMETLERİM
Tüm detaylarına göz atmak için bionluk.com ilanlarımı paylaşıyorum, harici iş teklifleriniz için PM gönderebilir ya da skype adresimi ( gokhankaraofficial ) ekleyebilirsiniz. ( Hizmetlerim hakkında tüm detayları bionluk.com'da yazdığım için link veriyorum hizmeti oradan almak zorunda değilsiniz. )
- Ben, profesyonel olarak kurumsal kimlik tasarımınızı yapabilirim
- Ben, mobil uygulama tasarımınızı yapabilirim.
- Ben, facebook kapak tasarımı yapabilirim.
- Ben, wordpress sitelerinize özel eklenti yazabilirim
- Ben, kişisel ya da kurumsal firmalarınız için profesyonel logo tasarımı yapabilirim.
- Ben, profesonel olarak kartvizit tasarımınızı yapabilirim.
# DİĞER HİZMETLERİM
Bu liste haricinde aşağıdaki hizmetleride satın alabilirsiniz..
- Wordpress Tema Kodlanması ( Özel Yönetim Panelli & Eklenti )
- Wordpress Temalarınıza Dil Özelliği Eklenmesi
- Wordpress Seo ve Sorgu Tespiti ve Analizi ( Başlangıç - Orta Seviyesinde )
- HTML - CSS Formatındaki temalarınıza Wordpress Entegrasyonu
- Web sayfalarınız ya da Sosyal ağlarda paylaşmanız için görsel banner tasarımları
- Tüm Ofset İşlemleri ( Kitap, Dergi, Katalog, Şapka, Tshirt vb. Tasarım & Baskı Hizmetleri )
- Ürün ya da Hizmet için özel olarak tasarlanmış sunum tasarımları
- Mockup Tasarımlarının Hazırlanması
- Ve benzeri işlemlerinin tümü ...
# İŞ TEKLİFLERİNİZ İÇİN İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
Saygılarımla