-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Motorlu Kurye
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sana Bu Cezayı Veren Hakime Git Bul Adliyede Sor Soruştur elindeki para cezası kagıtı ile git hakime deki benim hayatım çok zor geçiyor annem babam kimsem yok bir hataydı yaptıgım zaten arkadasımla kavga ettim ben şiket etmedi lütfen yardım edin durum sıfır ben ceza evine girersem günlük 20 tl den çok uzun süre kalırım hakim abi bu cezayı azaltın bin iki bin tl gibi onuda lütfen zaman tanıyın ne yapmam lazımsa taksit oluyosa işsizim çalışıp ödeyeyim de sana o cezayı veren hakim mahkeme aç temyiz et diyecek sana masrafı 200 tl kadar temyizi beklerken ne olur ne olmaz sen para biriktir aynı hakim temyiz sonucunu gelince göster ona sonuç aynı ise yeniden yolla ve bekle parada biriktir o ceza evinde hayat çok zor ben yeni çıktım söylemedi deme anında harcarlar arkadasımın yatanın altına madde koydular adamın haberi bile yok 3 küsür sene fazladan yattı halada yatıyo sakın girme ceza evine hakime yalvar o işini halletmesse bende adam değilim tamam .. bu arada kaymakamlıktan kimsesiz ve fakir kağıtı al onuda gster davayı açar yeniden hemen o hafta indirim ve karara bağlar ama etkilemen dürüst olman lazım hakime karsı . yani söz vercen önce ALLAH'a sonra hakimede sözünü yersen o hakime bir kere daha bi olay dosyası giderse sana boru gibi kitler.. herşey hakimin elinde unutma..