Merhaba beyler,bayanlar ben samsunsamsun.com alan adını satın aldım 3-4 gün önce aslında bilinçli olarak satın aldığım bir domain bu öncesinde biraz araştırdım ona göre karar verip aldım daha sonra biraz garip bir durumla karşılaştım bu konuda bilgisi olan varsa yardım ve yönlendirme rica edeceğim.
Alan adını almadan önce site:samsunsamsun.com olarak arama yaptım ve 900 civarı google indexi mevcuttu fakat bu linklerin hiç biri açılmıyordu haliyle ilgili site daha önce aktif olarak kullanılan bir haber sitesiydi agustos ayından sonra sanırım kapandı ve sonra domain boşa düştü ben aldım. Sitenin 13k civarında takipcisi olan twitter hesabıda varmış sonradan öğrendim.
Ben alanadını aldıktan sonra herhangi bir kurulum v.s yapmadım ama şu anda daha önce açılmayan o linklerin hepsi çalışıyor ayrıca sitede çalışıyor hemde sorunsuz tüm içerikleriyle. Bu durum nasıl olabilir. Daha önce sayfa bulunamadı derken şu anda anasayfa dahil komple çalışıyor herşey sanki site kapanmamış gibi.
Eski sunucu üzerinden çalışıyorsa site tasarımı ve haber içerikleri hoşuma gitti ben bu şekilde kalsın üzerine güncel haber ekleyerek devam edeyim istiyorum bu mümkün mü daha önce benzer durumla karşılaştınızmı acaba.
www.samsunsamsun.com ilgili site biraz uzun oldu tam anlatamamışta olabilirim lutfen sorularla ilerleyelim teşekkürler destek olan herkese şimdiden