lostyazilim
tr.link

Sadece alanadı aldım ama site kendiliğinden çalışıyor kurulum falan yapmadan

5 Mesajlar 748 Okunma
acebozum
tr.link

hdfilmx hdfilmx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilgi işlem
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 120 / 57
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba beyler,bayanlar ben samsunsamsun.com alan adını satın aldım 3-4 gün önce aslında bilinçli olarak satın aldığım bir domain bu öncesinde biraz araştırdım ona göre karar verip aldım daha sonra biraz garip bir durumla karşılaştım bu konuda bilgisi olan varsa yardım ve yönlendirme rica edeceğim.

Alan adını almadan önce site:samsunsamsun.com olarak arama yaptım ve 900 civarı google indexi mevcuttu fakat bu linklerin hiç biri açılmıyordu haliyle ilgili site daha önce aktif olarak kullanılan bir haber sitesiydi agustos ayından sonra sanırım kapandı ve sonra domain boşa düştü ben aldım. Sitenin 13k civarında takipcisi olan twitter hesabıda varmış sonradan öğrendim.

Ben alanadını aldıktan sonra herhangi bir kurulum v.s yapmadım ama şu anda daha önce açılmayan o linklerin hepsi çalışıyor ayrıca sitede çalışıyor hemde sorunsuz tüm içerikleriyle. Bu durum nasıl olabilir. Daha önce sayfa bulunamadı derken şu anda anasayfa dahil komple çalışıyor herşey sanki site kapanmamış gibi.

Eski sunucu üzerinden çalışıyorsa site tasarımı ve haber içerikleri hoşuma gitti ben bu şekilde kalsın üzerine güncel haber ekleyerek devam edeyim istiyorum bu mümkün mü daha önce benzer durumla karşılaştınızmı acaba.

www.samsunsamsun.com ilgili site biraz uzun oldu tam anlatamamışta olabilirim lutfen sorularla ilerleyelim teşekkürler destek olan herkese şimdiden

hdfilmx.com
elektronikssl
webimgo

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Siteyi silmemişler sadece alan adını kaldırmışlar sanırım. Siz alan adını aktif edince otomatik olarak kullanılmaya başlanmış olabilir. Acemice yorumladım benim fikrim bu :D
hdfilmx

kişi bu mesajı beğendi.

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
O şekilde görmenin nedeni, içeriklerin hala duruyor olması ve ns'lerin değiştirilmemiş olması. Ns'ler değiştiğinde içeriklerin hepsi cuf olacak. Kendiniz baştan kurun ve devam edin çünkü uzun vadede başınız ağrıyacaktır.

hdfilmx hdfilmx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilgi işlem
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 120 / 57
  • Ticaret 8, (%100)

cihan1 adlı üyeden alıntı

Siteyi silmemişler sadece alan adını kaldırmışlar sanırım. Siz alan adını aktif edince otomatik olarak kullanılmaya başlanmış olabilir. Acemice yorumladım benim fikrim bu :D

Ben wp kursam aynı temadan sanırım her şey sıfırdan olacak aslında üzerine yapabilsem çok iyi olacak çünkü benim hoşuma gitmeye başladı bu hali ile :)

Ek Olarak:

Aykut adlı üyeden alıntı

O şekilde görmenin nedeni, içeriklerin hala duruyor olması ve ns'lerin değiştirilmemiş olması. Ns'ler değiştiğinde içeriklerin hepsi cuf olacak. Kendiniz baştan kurun ve devam edin çünkü uzun vadede başınız ağrıyacaktır.

alanadını satın almadan önce acılmıyordu hiç biri ve samsunsamsun.com a girince sayfa bulunamadı diyordu sadece domaini aldıktan sonra eski içeriklerin çalışması biraz garip geldi bana. Daha önce hdfilmx.com sitesinide bu şekilde aldım ama o çalışmıyordu eski içerikler vardı yine.

Peki sitede bulunan bütün içerikler kalacak şekilde üzerine devam etmemin hiç bir yolu yok mudur?

hdfilmx.com
wmaraci
wmaraci

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1463
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
ns adresleri değiştiği an ya da şuan içeriklerin olduğu hostingin süresi bittiği an her şey gidecektir. Firma hangisiyse onlara ulaşmaya çalış eğer bu yedekleri istiyorsan.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al