webmastersitesinin ve wmaracının yüzbinlerce webmasteri , ***nun yüzlerce üyesi olabilir. bizse , şuan için 70 tane websultan üyesine ve 5 tane moderatöre sahibiz.

websultan şuan için türkiyede en çok ziyaret edilen webmastersiteleri arasında değil , en çok tıklananlar arasında yokuz bile ama webmaster dünyasına fark katan çok farklı fikirlerimiz var.

websultan çok güzel bir yer , her çeşit insanın bulunduğu çok özgür bir ortam. websultan webmasterlik ile ilgili bütün soruların sorulabileceği , bütün reklamların yapılabileceği bir ortamdır.

websultanı kurduğum zaman kendi moderatörü , yöneticisi olduğum sitelerde %100 daha fazla reklam yapıp burayı oralardan daha popüler hale getirebilirdim. fakat bunlardan daha farklı birşey yapmaya karar verdik. son 1 haftadır facebook uygulamaları üzerinde çalışıyoruz , kendi scriptlerimizi insanların kullanımına sunuyoruz.

Gördüğünüz , ilgilendiğiniz , indirdiğiniz bütün konulara bir teşekkür bırakmayı , ellerine emeğine sağlık demeyi unutmayın. bu şekilde websultanı ayakta tutup , koruyabilirsiniz.

[COLOR=#ff0000]BOREPUNK[/COLOR]




www.websultan.net



[SIZE=6][COLOR=#ff0000]WebSultan[/COLOR][/SIZE]