-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Emekli model
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaslar, Onedio tarzin da bir sitem var. Site dili almanca, hedef kitlesi isvicre ve almanya.
Bu sitede haberleri kopyala yapistir olarak yaparsam ne derece zarar saglar? Ve bu sekilde haber yayinlarsam bi getirisi olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bir sitem vardı özgün içerik satın aldım ve çok iyi bütçe harcayıp backlink seo yaptırdım ne paylaşsam hemen googleda en tepede çıkardı sonra kopya yapıştırla baya bi içerik aldım sitelerden daha sonra o paylaşan sitelerden bile üstte çıktım sonra site googleda spam yedi 2 aydırda çıkmadı çok gerilerde çıkıyor googleda ve spam yüzünden emekler boşa gitti hiç uğraşma özgün iyidir
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Emekli model
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@caddebodrum özgün galerilerimiz iceriklerimiz tabiki var fakat bunun yaninda haberler bölümüde var. Orada özgün haber yazmak bi hayli zor o yüzden sadece haberler kisminda kopyala yapistir yapsam sonuclari ne olur bilmek istedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
sosyal medya reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Konuyla ilgili fikirleri pm atmak yerine burada paylaşsanız herkes faydalansa daha iyi olmazmı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yaşıyoruz işte ölüm icabı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Uzak durun hocam. Bir süre ekmeğini yersiniz bunun ama ya sonra? Sonrası hüsran...