Tebrikler! AdSense hesabınız, web sitenizde AdSense reklamları göstermek üzere onaylandı. Birkaç saat içinde, etkin reklamlar görmeye başlayacaksınız.

Yeni bir İçerik için AdSense yayıncısı olarak tüm bilmeniz gerekenleri ayrıntılarıyla öğrenmek için http://support.google.com/adsense/bin/static.py?hl=tr&page=checklist.cs&tab=1187443&from=1187514&rd=1 adresinden AdSense Akademisi'ni ziyaret edin.

Onaydan sonra bile tüm hesapları politikalarımızla uyumlulukları açısından düzenli olarak incelemekteyiz. Herhangi bir ihlal saptanması durumunda, hesabınız onaylanmayabilir veya sayfalarınıza reklam sunumu durdurulabilir. Herhangi bir noktada reklamları görememeye başlarsanız, AdSense hesabınızda oturum açarak gösteriliyor olabilecek mesajları incelemenizi öneririz.

ÖNEMLİ NOTLAR:

* Reklamlar görünmeye başladıktan sonra, test etmek amacıyla bile olsa lütfen kendi reklamlarınızı tıklamayın. Kendi reklamlarınızı tıklamak AdSense program politikalarına (https://www.google.com/adsense/policies) aykırıdır.

* AdSense kodunu, program politikalarımıza uygun yeni bir sayfaya veya siteye istediğiniz zaman ekleyebilirsiniz. Bu işlemi tamamladıktan sonra bize haber vermeniz veya yeni bir hesap için başvurmanız gerekmez. Tamamen onaylanmanızdan sonra, kodu istediğiniz kadar çok sayfanıza ekleyebilirsiniz. Lütfen tarayıcımızın, reklam kodunu yerleştirdiğiniz tüm web sayfalarına erişebildiğinden emin olun. Ayrıntılar için http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=10532 adresini ziyaret edin.

Başka sorularınız mı var? http://support.google.com/adsense/?hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizde veya http://adsense-tr.blogspot.com adresindeki AdSense blogunda sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra, sorularınızı http://www.google.com/support/forum/p/AdSense?hl=tr adresindeki AdSense Yardım Forumu'na da gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi


Evet gelen mail bu. Yaklaşık iki saat önce blog için başvurmuştum. 2 gün önce de siteme başvuru yaptım. Hangisi onaylandı şimdi :D (inşallah site onaylanmıştır)

EKLEME: Evet hem sitede hem blogda gözüküyor reklamlar. Oley be :D