Var.com.tr domainim plesk panelden kullanıyorum. Her akşam 23:00-23:15 arasında IIS uygulama havuzu kendini kapatıyor. Sitede plesk sayfası açılıyor.Benim manuel olarak onu tekrar açmam gerekiyor?
Teknik destek almaya çalıştım ama loglar vs dediler tam bilmediğim konu kurcalamak istemedim yardımcı olur musunuz ?
Ek Olarak: hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diye
Ek Olarak:
Ek Olarak: hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diye
Ek Olarak: hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diyee
Ek Olarak: hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diyeds
Ek Olarak:
Herhangi bir limitleme yaptınız mı? Cpu ram
hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diye