wmaraci reklam
tr.link

Plesk Panel IIS Uygulama havuzu kendini neden durduruyor ?

2 Mesajlar 1.102 Okunma
acebozum
tr.link

emreozdas emreozdas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 7 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar .
Var.com.tr domainim plesk panelden kullanıyorum. Her akşam 23:00-23:15 arasında IIS uygulama havuzu kendini kapatıyor. Sitede plesk sayfası açılıyor.Benim manuel olarak onu tekrar açmam gerekiyor?

Teknik destek almaya çalıştım ama loglar vs dediler tam bilmediğim konu kurcalamak istemedim yardımcı olur musunuz ?

Ek Olarak: hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diye

Ek Olarak:

Ek Olarak: hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diye

Ek Olarak: hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diyee

Ek Olarak: hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diyeds

Ek Olarak:

AlpBilisim adlı üyeden alıntı

Herhangi bir limitleme yaptınız mı? Cpu ram

hayır sağlayıcı isimli firmadan hizmet alıyorum bir defalığına onlar yapmıştı ve loglardan kaynaklı demişti dahada karışmadılar. İnternettede kendim bulamıyorum. Loglara da baktım tam anlayamadım kurcalamak istemedim düzeltemem diye

www.var.com.tr/turkiyenin-dijital-veri-sistemi
Türkiye'nin Dijital Veri Sistemi
www.var.com.tr
googleasistan
reklam

AlpBilisim AlpBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 174