TazZ adlı üyeden alıntı

Hep bu düşünceler zarar veriyor bize! Öyle Atatürkçü olunmaz bak böyle olunur filan. Ya bırak arkadaşım sen bunu. Atatürkçülük sadece profil resmi koymakla da olur. Sadece sevmekle de olur. Küfür ederek savunmakla da olur. 10 Kasımda uyuyup ben Atatürkçüyüm demekle de olur. Fikirlerini benimsemekle olur.. Olur da olur..

Atatürkçülük kimsenin tekelinde olmaz. Din de olmaz. Ama bunu yapmaya çalışıyorlar diye isyan ediyoruz, insanlara bunu anlatmaya çalışıyoruz ya, şimdi sen de çıkıp böyle dersen olmaz!

Öyle güzel olur ki, farkına varamazsınız!

Mustafa Kemal ATATÜRK, Suriye'den Samsun'a, Samsun'dan Sivas'a, Sivas'tan Çanakkale'ye her türlü bozguncuya karşı mücadele vermişken ve bütün olumsuzluklara karşı, ilimden, bilimden ve çok mücadele etmekten vazgeçmemişken bir kere olsun, yeter yoruldum diyerek kendisine karşı gelen olumsuzluklara küfür edip, sonra acaba bana zararı olur mu diye korkmamıştır.

Bunun kesinlikle benim tekelimde olmasıyla alakası yoktur. Atatürkçülük ilim, bilim, cesaret ve mücadele demektir aynı zamanda, önemli olan bu kazanımları elde etmektir.