lostyazilim
tr.link

YeniAkit ve Ahsen Tv'e neden dava açılamıyor?

22 Mesajlar 3.406 Okunma
acebozum
tr.link

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Her fırsatta Atatürk düşmanlığını dile getiren yeniakit ve Ahsen'e neden dava açılamıyor?
-> İşlediği Suçlar <-
-> Atatürk'e hakaret
Buradaki tweette Atatürk gözleri şaşı ve T.C logosu silinmiş ancak bişey olmuyor nedeni sizce nedir?
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

Bayro Bayro Opencart e-ticaret PRO Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 305 / 304
  • Ticaret 27, (%100)
Özgür bir ülkede yaşıyoruz siz açın hocam ?
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Bayro adlı üyeden alıntı

Özgür bir ülkede yaşıyoruz siz açın hocam ?

Dediğinizi düşündüm ancak sivil toplum örgütleri (Atatürkçü Düşünce Derneği Ötüken-Genç Atsızlar) bunlarada bildirdim Atatürkçü düşünce derneği bu konuda defalarca dava açıldığını ve üzerinin kapatıldığını söylediler.
Aklımı karıştırıyor benim sorum bu CB dava açılıyor ceza veriliyor Şahsa hareket davaları açılıyor ceza veriliyor ancak Atatürk hakkında davalar nedense sonuçlanmıyor

• Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 305 / 304
  • Ticaret 27, (%100)
Sonuçlanmıyor değil değerli hocam. Şimdi siz CB dava açılıyor dediniz ve bazen lehine bazen aleyhine sonuçlanıyor. Düşünün devletin 1. adamına bile dava açılıyor sonuçlanıyor kaldı ki ATA ya açılan davalar sonuçlanmayacak. Bahsettiğiniz gazetelerde çalışan hizmet veren onlarca avukat, hakim, savcı tanıdıkları var onlar uydurur bir şekilde kılıfına.
Dediğim gibi özgür bir ülkedeyiz bahsettiğiniz dernekler sadece kafa karıştırır ŞAHSİ GÖRÜŞÜM BOŞ BELEŞ İŞ YAPMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZLAR çoğu sırf çevre edinmek için sosyete takımının oluşturduğu dernekler, adam gibi ATA ya gönül verenler değildir.. Sizin değerlerinizi sizden iyi kimse savunamaz.
TanerSELEK AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
Bayro Ağzınıza sağlık, sonuçta onlar göz göre göre Atatürk'e hakaret etmedikleri için birşey yapılamıyor. Ama mesela orda burda Atatürk ismi geçip direkt hakaret edenler çok kolay şikayet edilip çok kolay sonuç alınabilir. Mesela benim hatırladığım şu haber var; http://www.haberturk.com/gundem/haber/1161319-facebookta-ataturke-hakarete-6-ay-hapis-cezasi-verildi

Sosyal medyada direkt hakaret içeren mesajlar görürseniz direkt bildirin, işlem yaparlar. Ama bu şekilde yapılanlara birşey yapılamaz.

• Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 305 / 304
  • Ticaret 27, (%100)
AhmetCakmak34 Ben sadece gerçekleri söyledim ama şöyle düşünmek lazım. Ben geniş bir kitleye hitap eden bir gazetenin de kalkıp ATA ya hakaret edeceğini düşünmüyorum. Sonuçta o haberleri hazırlayan da bir editör görüşü farklı olabilir, yönetim farklı düşünür ama editörler farklılık yapabilir. Bu sebeple ön yargılı davranmayalım. Dediğim gibi özgür bir ülkede yaşıyoruz ( CB nına bile dava açılıp sonuçlanıyorsa CUMHURİYETÇİ SAVCI ve HAKİMLER) sonuçlandırır merak etmetin.
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Bayro adlı üyeden alıntı

Sonuçlanmıyor değil değerli hocam. Şimdi siz CB dava açılıyor dediniz ve bazen lehine bazen aleyhine sonuçlanıyor. Düşünün devletin 1. adamına bile dava açılıyor sonuçlanıyor kaldı ki ATA ya açılan davalar sonuçlanmayacak. Bahsettiğiniz gazetelerde çalışan hizmet veren onlarca avukat, hakim, savcı tanıdıkları var onlar uydurur bir şekilde kılıfına.
Dediğim gibi özgür bir ülkedeyiz bahsettiğiniz dernekler sadece kafa karıştırır ŞAHSİ GÖRÜŞÜM BOŞ BELEŞ İŞ YAPMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMAZLAR çoğu sırf çevre edinmek için sosyete takımının oluşturduğu dernekler, adam gibi ATA ya gönül verenler değildir.. Sizin değerlerinizi sizden iyi kimse savunamaz.

ksımen haklısınız ancak ne bileyim Bu ülkeyi kurtaran birine yapılan hakaretin cezasız kalması sinir bozucu şansımı deneyeceğim.
Yenilerden bir olay Elif Şirin örneğini vereyim Arkadaşı hepiniz artık tanıyorsunuzdur paylaşımları hep kışkırtıcı Atatürk'e hakaret içeren paylaşımlardı
Yanlış hatırlamıyorsam
"Köprüyü reis yaptı onların atalarının adı verileceğine Sultan Abdulhamit'in adı verilsin"
paylaşım yapmış dün EGM mobilden şikayet ettim ancak ses seda yok kişinin adresi okulu dahi belli

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
Bayro Bende öyle düşünüyorum, yahu koskoca gazetesin gelmiş Atatürk'le dalga geçer gibi manşet felan atıyorsun. Onu geçtim bunu siyasi düşünce farketmeksizin Sözcü'de bazen çok göze batan haberler yapabiliyor. Neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyorum fakat medyanında bir ahlakı olmalı.

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

yeniakit.com.tr/yazarlar/yavuz-bahadiroglu/ataturk-olmasaydi-halimiz-ne-olurdu-10652.html
https://galeri.uludagsozluk.com/r/akit-in-atatürk-ü-şaşı-yapması-689560/
Bence olayları Taraflı baktığınızdan yanlış gelmekte

msdselim msdselim tryemek.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 2046
  • Beğeniler 493 / 197
  • Ticaret 28, (%100)
ismail03
Akiti bende hiç sevmem çok sığ bir gazete. Nerde saçma sapan haber var onu bulurlar
Crewx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al