Arkadaşlar konu güzel öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Tartışılması da güzel. Herkes kendi açısından bakıyor. Ben yaklaşık 1 senedir bu işi yapıyorum. 75 kuruşa da yazdım, 1,5 TL'ye de yazdım. Eğer ücret yüksek olursa insan daha rahat ve özenli yazıyor. Çünkü hesabın 0,75 kuruş atması var. 1,5 TL artması var. İnsan psikolojik olarak rahatlıyor aldığı paradan tatmin oluyor. Şimdiye kadar yazılarımla ilgili de bir sorun olmadı. Neyse konu ben değilim nede olsa. Burada konuşuluyor ancak ÖM özerinden insanlar tekliflerini düşük fiyatlardan sunabiliyor.
Bir de makaleci çalıştıranlar var. Bireysel olarak bu fiyatları konuşuyoruz ancak yanında makaleci çalıştıranlar için sizce durum ne olacak. Yani 1,5 TL'den anlaşıldığı farz edelim. Başkasına yazdıracağı için bunun altında bir fiyat belirleyecek. Yani bu konu bana göre muallakta kalır. Ancak makale yazmak kolay değil. Bunu herkes biliyor. Eğer kolay olsaydı herkes kendi makalesini kendisi yazardı. Çünkü internet üzerinden tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Sonuç nasıl sonuçlanır onu da bilmiyorum. Ancak ortak bir karar alınsa dahi mutlaka bunu delenler olacaktır.