admin adlı üyeden alıntı

Konudaki tüm yorumları okumayı daha yeni bitirebildim :)

Bazı arkadaşlar zaten hakkımda bilgi ve fotoğraf vermiş. O yüzden üzerine pek yazacak bir şey yok gibi :p

İzmirliyim. İzmirde oturuyorum. Yazılım Mühendisiyim. Vaktimi spor yaparak, tenis oynayarak ve bilgisayar başında iş yaparak geçiriyorum. Şu an yeni WM Aracı üzerinde çalışıyoruz. Hiç uzatmayıp parça parça yayına alacağız yeni WM Aracı'nı. Beklemede kalın, harika bir şey geliyor :)

Forumda da sürekli aktifim aslında. Sürekli olarak konuları takip ediyorum ve arada raporlara bakıyorum. Görünmez üye olduğum için bu pek farkedilmiyor tabi :)

Buluşma organizasyonları düzenleyebiliriz, harika olur. Her ilden gönüllü temsilciler seçeriz. Bu arkadaşlar buluşmaları organize eder ve WM Aracı olarak buluşulur. Hatta sonrasında foruma konu açıp buluşmadan fotoğraflar da eklenirse harika olur. Daha önce forumdan üyeler Konya'da bir buluşma düzenlenmişti. Konusuna şuradan ulaşabilirsiniz. Biz İzmir'deyiz. İzmir'deki buluşmayı biz düzenleyebiliriz :) İstanbul, Ankara ve diğer şehirlerdeki düzenlemeler için de etkinlikler bölümüne bir konu açılıp buluşma düzenlenebilir.



Aslında ben daha çok bir başarı öyküsü bekliyordum. admin bizi geçiştirmiş sanki biraz burada. :) Ama yine de gelip cevapladığı için teşekkür ederim