SamSmith yorum için teşekkür ederim hocam, estağfirullah yanlış anlayacak birşey yok haklısınız, domain hoşuma gitti Çağatay Ulusoy adı yabancı gelmedi baktım fanı vs. seveni çok domain boştayken alayım dedim belki satılır belki proje yapılır, ortak olmak isteyen biri varsa dediğim gibi masrafları kendim karşılarım bir kazanç sağlanırsa bölüşülür vs. dediğiniz doğru anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama bende aldım duruyor yani belki kullanmam belki satarım belki birisi ister veririm ya da yüksek fanı çok seven birisi denk gelirse blog kurar editör olarak yazılar girebilir falan kafamda bir fikrim yok birşeyler olursa kazanç getirir gibi düşünüyorum aylık aranması 100.000-1.000.000 arası bence gayet iyi, siteyi ilk sayfaya çıkarıp güncel içerikler tutmak fanlarını çekmek daha sonra keyifle izlemek var ama televizyon dünyasıyla aram yok sanırım bir yardımcı bulmam lazım ya da bu işi yapmamak :) teşekkür ediyorum tekrardan

YasinZorlu evet mantıklı hocam yalnız siteyi kurmadık içerik olarak ne olabilir diye düşünüyoruz :)