-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selamlar, akşam cagatayulusoy.net domainini aldım, ünlü adı olduğu için şuanda da çok izlenen bir dizisi olduğu için bir işe yarayabileceğini düşündüm fakat bu domain ile ne yapabileceğimi bilmiyorum, sizin önerilerinize ihtiyacım var :)
Çağatay Ulusoy hakkında neler yapabilirim, telif içermeyecek şekilde fan sayfası tarzında ne olabilir ? Blog mu yapayım forum mu ? İçerik olarak ne olsun ? Bu domain ve yapacağım siteden nasıl gelir sağlarım yani insanların neler dikkatini çeker?
Ben televizyon izleyen birisi değilim, magazini de çok takip etmiyorum, Çağatay beyi bir iki kez duydum popüler olduğunu biliyorum bu konuda neler yapabilirim düşüncelerinizi alabilir miyim :)
Not : Ortak olarak yönetmek yapmak isteyen olursa iletişime geçerse ortak olunabilir, herhangi bir kazanç sağlanırsa ücret bölüşülür, onun dışında belli bir noktaya gelene kadar masrafları halletmeye çalışırız :)
cLoneX
profesyonel amele
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belli bir yere gelir sonrasında bir işe yaramaz diye düşünüyorum. Öncelikle en önemlisi bana kalırsa kendisine ait bir site olmadığını belirtmenizde fayda var çünkü hukuki sonuçlar doğurabilir. Biyografisi hayatı yaşamı dizileri sinema filmleri ayrı başlıklar altında yazılabilir ve bence en önemlisi fotoğrafları ve son dizisinde ki giyim ve saç modası yazılabilir. Başarılar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yanlis anlama nacizane fikirlerimi söylüyorum.
Televizyon, magazin vs. uzagim diyorsun ama magazinsel bir domain almissin. Olaya bakis acin yanlis. Neden diye soracak olursan benim prensibim domainin projesi olmaz projenin domaini olur olmustur. İlgili olmadigin bir alanda site acman seni biktiracaktir. Bugün bir sitenin kac ayda gelir getirecek bir site haline gelmesi gerektigini hepimiz biliyoruz? Verilen emek, zaman kaybi zaten hic demiyorum bile... Daha proje belli olmadan kazanc konusunda konusmak hele ki bölüsmek gibi seylerden bahsetmen cidden cesaret isi hocam. Sakin yanlis anlama hevesini kacirmak istemem. Ama farkli fikirler zihin acar. Basarilar dilerim....
4 kişi bu mesajı beğendi.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
Y** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çağatay ulusoy fan sayfalarına falan site linkini yorum atıp yanına çağatay ulusoy hakkında ilgi çekecek birşey yazarsanız bence hit toplayabilir sosyal medyadan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çağatay Ulusoy'a sat kardeş :-) Alır valla tweet at para çok onda :-) Goodady'den açık arttırma yaparsın alırım derseler
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Başlığı .NET olarak bir tek algılayan benim sanırım. :)
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
filmci dizici siyasetci şucu bucu bunların belli dönemleri vardır ondan sonra lamba gibi söner dahada yanmaz at çöpe gitsin hesabı senin burada emeğin çöp olur bu adama oluşturacağın siteyle normal bir biyagrafi sitesi açsan hayatlarını anlatsan en azından öldükleri zaman veya ölüm yıl dönümlerinde kafada olursan hit kasar para kazanırsını biyaografi sitelerinin tbm iyidir yani bunu bir şahsa mal edip emek verme genelde bir biyagrafi ve şarkı sözleri sitesi kur
Önerim şudur kimsenin isminde olan isimleri almayın site kurmayın emek paranıza yazık sonra 3 sene sonra 5 sene sonra boşa ona buna site kurmuşum genel bir site kursaydım wmaraci gibi olsaydım şuan parayla oynuyordum dersin anlık sevdalara değil ömürlük taze aşklara bakın
2 kişi bu mesajı beğendi.
Sevda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / K
-
Meslek
Chief Executive Officer
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çağatay ULUSOY'a Twitterdan veya mail vs. yolu ile ulaş satın derim boşuna uğraşmayın :)