-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Müzik ile yakından ilgileniyorum :p Gitar, darbuka, vurmalı hemen hemen tüm çalgılar , org gibi enstrümanları nota bilgim olmadan sadece müzik kulağım ile çalmaya çalışıyorum.
Şimdi bu sıralar saz'a merak saldım. Şimdi yeni başlayacağım için hangi sazı tercih etmeliyim ?
Kısa sap mı, uzun sap mı neden.. :confused:
Bu konuda bilgi paylaşı talep ediyorum çok teşekkür ederim ..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kısa sap tercih et bence kısa sapta belli bir yerde çalarsın mesela 123456 yer var şarkıyı çalarken 123 de çalarsın
uzun sapta ise
1 den 9 a 9 dan 2 ye yani hız gerektiriyor biraz daha uzun sap :)
Şuan uzun çalıyorum ben kısaya göre biraz daha zor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Org'daki müzik kulağı bendede var arkadaşın müzik atölyesi var orda ara ara kurcalayarak senin gibi müzik kulağı ile çözdüm. Nota işine kafam basaydı eğer kemana gitmek isterdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Tabi ki hayır :) Müzik kulağım olduğu için kendi kendime öğrenmeyi tercih ediyorum. İnsan bir şeyi gerçekten ister ise yapabilir. Kurs dediğin şeylerin hepsi tekniktir, temeldir gelişim tamamen senin elindedir. Tekniği temeli kendim araştırarak da öğrenebilirim.
VictoryPeke adlı üyeden alıntı
kısa sap tercih et bence kısa sapta belli bir yerde çalarsın mesela 123456 yer var şarkıyı çalarken 123 de çalarsın
uzun sapta ise
1 den 9 a 9 dan 2 ye yani hız gerektiriyor biraz daha uzun sap :)
Şuan uzun çalıyorum ben kısaya göre biraz daha zor
Kısa sap alayım o zaman peki
bu ürünü önerirmisiniz başlangıç için bu ideal ise sipariş vereyim.
Bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim.
Ozi adlı üyeden alıntı
Org'daki müzik kulağı bendede var arkadaşın müzik atölyesi var orda ara ara kurcalayarak senin gibi müzik kulağı ile çözdüm. Nota işine kafam basaydı eğer kemana gitmek isterdim.
Bence vaktiniz var iken herşeyi öğrenmeye bakın, belgesini alın kenara koyun. Müzik ruhun gıdasıdır.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial