Bu belirtmiş olduğun sistem senin işini yeteri kadar görmeyecektir. İşlemci eski nesil i5 işlemcilerden ve 2 çekirdekli. Ekran kartı on-board ve bu ekran kartıyla bu iş olmaz on-board ekran kartları 64 bit oluyor fakat sana en azından 256 bit bir ekran kartı olursa ekran kaydı yaparken sıkıntı yaşamazsın. Ram miktarı da en azından 8 GB olursa çok faydası olacaktır, çünkü ekran kayıt programları RAM'e çok yükleniyorlar. Aynı anda oyunu da açtığını düşünürsek sonuç pek iyi olmayacaktır 4GB ile

Sana biraz tüyo vermeye çalışayım. Ben yazacağım sistemi küçük kardeşim için kurmuştum, kendi biriktirdiği harçlıklar ile ortaya güzel bir canavar çıktı. İnrternetten yada çevrendeki bilgisayarcılardan uygun fiyatlı temin edebileceğin ürünler bunlar.

G31 veya G41 destekli bir anakart ben ddr3 asus g31 destekli bir anakart bulmuştum üzerinde ki 1GB 64bit ekran kartı ile 100 tl ye aldım.

XEON işlemci yani sunucu işlemcisi hem gerçek 4 çekirdek hemde önbelleği çok çok fazla i7 işlemciler ile kafa kafaya çıkacak belkide sollayacak bir işlemci ama fiyatı sadece 50 tl. Satıcıyı sahibinden de bulup yüz yüze görüştük elden aldım linki tekrar bulup veriyorum aşağıda, satıcı zaten resmi bir kurumda çalışmakta.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xeon-e5345-modlu-tak-calistir-4-cekirdek-q8200-ile-esit-775pin-366770737/detay

4GB x 2 adet kingston ram 140 tl ye geldi.

320 GB sata harddisk 60 tl ye geldi.

Kasayı eskilerden kullandım para harcamadım.

600w power supply ankara konya sokakta 100 liraya falan bulabilirsin veya internetten araştır.

en az 128bit ideali 256bit bir ekran kartı 1GB olsada yeter önemli olan bit. 150-250 tl arası bulabilirsin.

ssd olmasada olur fakat olursa performansını çok fazla artırırsın. sandisk markalar vardı galiba 200 tl ye falan bulunur.

ıvır zıvırı da 100lira tutsa en fazla 750-1000 tl arasında bir fiyata tam bir oyun canavarı çıkartmış olursun.

ben sistemi ilk kurduğumda 4GB ram 64bit 1GB ekran kartı ile en düşük ayarlarda GTA5 i güzelce oynatıyordum fakat senin hem yüksek ayarlarda oynaman gerekecek hemde aynı anda ekran kaydı yapacağın için ekran kartın çok önemli.