-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar Arkadaşlar
GoogleBloq kesmedi yeni bir fikir ile karşınızdayım :)
Arkadaşlar WordPress ile bayağıdır ilgileniyorum ve çokta seviyorum kurulum kullanım tema editleme vs .. az veya çok bir bilgi birikimimizde var internette binlerce wordpress destek diye geçinen site var ama çoğunda paylaşılan 1 wp teması dışında bir şey yok
site hazır ve şuanda aktif içine içerik ekleyip forum kurmak ile meşgulum ...
Konuyu açmamdaki temel gaye forum üyesi arkadaşlarımızın kardeşlerimizin abi ve ablalarımızın görüşlerini almak destek olup olmayacaklarını öğrenmek bir yerde beyin fırtınası yapmak ....
WmAraci Forumu çok güzel bir ortam ki ilk mesajımdan veri düzenli devam etmekte ve google kategorisi ile ayrıca ilgilenmekteyim ...
Forumumuz (Wmaraci) genel bir webmaster forumu benim yapacağım ise smf kurulu ve alanı sade ve sadece wordpress kurulu bir forum + blog ..
Her şekilde wmaracı forumuna destek ve aktifliğimiz devam edecektir.
SİSTEM İŞLEYİŞİ ...
Blog hazır şimdi kategoriler ile yazı eklemeye bakıyorum düşüncem destek olmak isteyen ve wordpress bilgisi olup isteyenlere editörlük vermek ve forumda aktif rütbe verip hep beraber etkin bir wordpress topluluğu oluşturmak ...
Veya sizler ne dersiniz ?
NOT :
Ben destek olsun yada olmasın tek veya sizlerle bu projemi gerçekleştireceğim ki şuanda domain host hazır blog kuruldu içerik ekleme aşamasındayım devam edeceğim konuyu açmamdaki gaye bu girişimimize nasılgeri geri dönüşler olacağıdır !
Hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum nasıl geri dönüşler olacak merak ediyorum :)
Yakında ...
Adil
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uzun zamandır wordpressle ilgileniyorum ve doğru dürüst bir wordpress destek sitesi ben bile bilmiyorum.Sonuna kadar destekçiyim..Ayrıntıları alabilirmiyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bunun için forum kullanmak iyi olmaz mı?
forum varmış görmedim pardon..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şunu söylemek isterim, amacım asla baltalamak değil konuyu. Hatta isterseniz ben de yazdığım makaleleri sitemden sonra oraya yazabilirim problem değil :) sadece düşüncemi belirttim. Ama yapabileceğim birşey varsa tabii destek olmak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oğulcan Turhanlar : Estfrllh hocam düşünceniz için teşekür ediyorum dediğim gibi wordpress-tr ye rakip olmak gibi bir derdim yok ama daha gelişmiş bir forum ve sade bir blog ile interaktif bir topluluk oluşturma hedefim var ...
Yada kısaca Wp yi seviyorum ilgileniyorum az çok bilgiliyim kendimizce güzel ve gelişmiş bir ortam için uğraşıyorum :)
Teşekürler HOcam (F)
Yakında ...
MuhaddiS
Hikmet Goncaları
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress konusunda Destek verebilecek bir konuma sahip değilim ancak fikirlerinizi beğendim. Teşekkür ediyorum arkadaşım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
SMF Forum Kurulumunuzu,Tasarımınızı,Gerekli Seo ayarlarınızı ve tüm eklentileri ücretsiz yapabilirim.Projenize sonuna kadar destek olmaya hazırım.