-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
onedio'da kopya bir sitedir. bkz. buzzfeed. ''şimdi herkes onedio gibi site yapar'' diyenlere sesleniyorum. Türkiye'de bulunan tek özgün oluşum ekşi sözlüktür.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar şimdi size hiçkimsenin bilmediği bir bilgiyi açıklayacağım. Başarının anahtarını vericem size siz gidip kapıyı bulacaksınız. Düz mantık yapalım, bir siteye Türk insanı neden girer? Sitede aradığı şeyi bulmak için. Siz insanların aradığıi okumak istediği, bakmak istediği, merak ettiği, işine yarayan bir yazı paylaştığınız zaman faydasını görürsünüz. Bu paylaşımın kalitesi, düzeni ne kadar yüksek ise o kadar etkiside yüksek olur. Uzun lafın kısası, bu internet kullanıcıları ne arar, hangi konular ilgilerini çeker, neyi okumak isterler, neyi görürse tıklarlar gibi sorulara cevap verip bu sorular üzerinde gittiğiniz zaman başarılı olmama şansınız yok :) Asıl mesele bunu yapabilmekte...
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Aslında Onedio gibi siteler insanların okumaktan ziyade bakmayı tercih ettiğini gösteriyor. Örneğin bir tarih sitesi sitesi sahibi olarak Onedio'un içerikleri ilgi çekici olsa da aradığınız bir konuda yüzeysel bilgi veriyor. Ne yapalım ki insanlar da bunu istiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
:D bilinmeyenibilin.com benim sitemde onedio tarzında olacaktı güya ama sonradan biraz değiştirmek istedim formatı. ortalama 9 aydır yayın yapıyorum ve hergün pes etmeden içerik atıyorum. :D ama hala adsense bile alamadım :D neyse en azından site şuan alexada 14.400 sırada :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@ayhanyeniceri hocam o zaman reklama ağırlık ver en güzel içeriğini face veya twitterda reklam yap
Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
onedionun ilk yılını bilen bilir kopya içerikle ordan burdan toplama yapardı başarılı olmasıda imkansızdı bende sitelerimdeki konulardan çok paylaştım anında onaylanırdı yayınlanırdı
gelelim başarısına facebook çok iyi kullandı halende aynı taktiği kullanır bir facebook ta paylaştığı konuları inceleyin hep seçmece dikkan geçen tıkla beni diyen içerikler ve görseller onedio da günde 100 içerik üretilse içinden seçmece facebook a özel konular paylaşır
sosyal medya sayesinde trafiğini iyi yükseltti ve bir kaç yıl evvel melek yatırım aldı ardından her eklenen içeriği onaylamamaya başladı özgün içeriklere yöneldi editör ekibini çoğalttı
en büyük desteği sosyal medyadan aldı büyüdü 2-3 milyon facebook sayfası olan kişilere bakıyorum web master sitelerinde reklam satmaya çalışıyorlar yok üstte 10 dakka durursa şu kadar ücret felan ellerinde büyük bir güc var bunu değerlendirmeleri lazım
isfikirleri-girisimcilik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
taraflı içeriklerden dolayı takip etmediğim çalma çırpma bir site.
en son reklam pano anlaşması içinde patlamıştı