Merhaba LazCoder53
ICANN hepsinden büyüktür merak etmeyiniz :) Ancak uğraşmak ve risk almak istemiyorum diyor iseniz elbette karar sizindir.
İlettiğim linkleti işlemleri ve EPP kodunu alabiliyor iseniz problem olmaması gerekir.
Saygılarımızla ...
ICANN hepsinden büyüktür merak etmeyiniz :) Ancak uğraşmak ve risk almak istemiyorum diyor iseniz elbette karar sizindir.
İlettiğim linkleti işlemleri ve EPP kodunu alabiliyor iseniz problem olmaması gerekir.
Saygılarımızla ...
Şu anlık sıkıntı yok, her şeye erişimim var. Transfer süreci için gerekli gelen mailler deki tüm linkleri onayladim. 5 gün içinde sorun olup olmayacağı belli olur :)
Ek Olarak:
Şunu söyleyebilirim bugün aç www.sikayetvar.com 'u hepsiburada ve yurtiçi kargo ile alakalı çok fazla şikayet görürsün.
Ama şunu bilki ne kadar fazla müşteri olursa firmalar için hata,sorun olma riski o kadar artıyor.
Ayrıca alım yapacaklarda mantık şudur
1. ucuz olsun (bu madde hep birincidir)
2. Kaliteli
işte burda alıcı şunu unutuyor ne verdin ne istiyorsun.
Fiyat/Performans dersen şu 3 firma derim:
1. Godaddy (Hosting + Domain)
2. Strato (Özellikle domain)
3. 1and1 (Özellikle domain)
Ama şunu bilki ne kadar fazla müşteri olursa firmalar için hata,sorun olma riski o kadar artıyor.
Ayrıca alım yapacaklarda mantık şudur
1. ucuz olsun (bu madde hep birincidir)
2. Kaliteli
işte burda alıcı şunu unutuyor ne verdin ne istiyorsun.
Fiyat/Performans dersen şu 3 firma derim:
1. Godaddy (Hosting + Domain)
2. Strato (Özellikle domain)
3. 1and1 (Özellikle domain)
Strato hariç diğer ikisini denedim, hizmetten yana hiç bir problem yaşamadım. Fakat fiyatlar biraz fahiş. Onun dışında 1and1 ile ilgili çok şikayet var