lostyazilim
tr.link

1and1'dan domainimi transfer ediyorum, çekiniyorum

16 Mesajlar 2.560 Okunma
acebozum
tr.link

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
Transfer kodunu aldıysanız, transfer onay maili zaten size geliyor. 1and1 in yapacağı birşey yok. Domain transfer kilidini kaldırıp, işlemi başlatın. Ortalama 7 gün içinde işlem tamamlanır.
LazCoder53

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

LazCoder53 LazCoder53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** H**
  • Mesajlar 893
  • Beğeniler 621 / 208
  • Ticaret 0, (%0)

flatcast adlı üyeden alıntı

En guzel karari vermissiniz ben gecen yil transfer ettim bir sorun olmadi. Bedava servis verselerde asla 1and1 sirketine bulasmam. O sirketin uc kagitci oldugunu gecen yil vps alinca anladim Hatta kendilerine telefon actim telefonda bana 6 ay kullanmadigim hicbirseye yaramaz vps yi odeyecegimi soylediler. Kendilerine soyledim 1 lira vermem biz almasini biliriz dediler 1 yil gecti alamadilar.

NettaCompany adlı üyeden alıntı

cliaweb ICANN Çok Hepsinden Büyük Dediğinizi Gördüm, benmi yanlış anladım yoksa siz gerçekten 1and1 ve ıcann'ı kıyasladınız mı ? 1and1, isimtescil vs. Bunlar zaten domainde reseller bayileridir. ICANN ise, Ana Sağlayıcı ve Dünyaya Sağlar Örn. .COM Bir domain oradan kayıt edemezsiniz ancak bayi olmanız gerekmektedir ve bunun ücretleri çok çok fazladır.(.gov, .edu, bayisi olduğumuz için biliyoruz.) Eğer ki, arkada 1and1 ile problem yaşar ise, ICANN Buna müdale edemez veya işlem yapamaz ( firma dolandırmadığı veya kapanmadığı sürece tabi ki).

LazCoder53 Ayrıca Domain Kayıtında 1and1'den bir EPP Kodu alarak yeni firmaya taşıyabilirsiniz. EPP Kodu aldığınızda, zaten orayla bir bağlantısı kalmıyor domainin. İşlem 7 ila 14 gün sürmektedir. Bu süre sonunda domain sağlayıcı firmaya geçer.

cliaweb adlı üyeden alıntı

Merhaba NettaCompany

"ICANN Hepsinden büyük" cümlemiz net bir cümle aslında, ancak sizin anladığınız gibi anlaşıldı ise yeniden izah edelim, bizimde belirttiğimiz durum sizinki ile aynıdır. Bir alan adı bayisinin yani registrar ın keyfi olarak bir alan adına el koyma gibi bir durumu olmamalıdır. Olur ise şikayet etmelisiniz şeklinde yönerge verdik başlık sahibine.

Saygılarımızla ...

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Transfer başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. Şuan domain yönetimi tamamıyla turhost'un yönetim panelinden yapılıyor ve 1and1 yönetim panelinde domain gözükmüyor. Üstelik şansım olmalı domain 450 küsür gün kayıt edildi :) 2018'in mart ayına kadar

May the force be with us...

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
LazCoder53 şans değil. Domain transfer ederken Turhost'a ödediğiniz ücret; zaten +1 yıl uzatma işlemi için.

dogandeniz dogandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Programming
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
O firmada domainim var dns önbelleği bile silmeden anında ns ler aktif oluyor :-)
Bana sorarsan 1and1 güzel firma domaininize bir şey olmaz
LazCoder53

kişi bu mesajı beğendi.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
wmaraci
wmaraci

LazCoder53 LazCoder53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** H**
  • Mesajlar 893
  • Beğeniler 621 / 208
  • Ticaret 0, (%0)

dogandeniz adlı üyeden alıntı

O firmada domainim var dns önbelleği bile silmeden anında ns ler aktif oluyor :-)
Bana sorarsan 1and1 güzel firma domaininize bir şey olmaz

Hizmetten yana sıkıntı görmedim. Forumda transfer sürecinde sıkıntı yaşayan üyelerin anlattıklarından ve gelecek olan fahiş yenileme fiyatından cekindim :)

May the force be with us...

dogandeniz dogandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Programming
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
LazCoder53 En azından domaini satmıyor!! Bazı firmalar var nasıl oluyor anlamıyorum süresi dolan domainleri hemen sedoda beklemeye alıyorlar. Düşünsene http://dogandenizcam.com eski domainim bırakmıştım. Bir bakıyım dedim. Bi baktım Sedo denilen firmada park edilmiş. Fiyatı da 788 USD.
Artık suç godady demi yoksa sedo mu daha akıllı anlamadım http://forumalbayrak.net/ bunu kimse beklemeye almamış örneğin
LazCoder53

kişi bu mesajı beğendi.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al