Cemedo adlı üyeden alıntı

Merhaba, bir ana siteniz mi var? Diğerleri paravan olarak mı açtınız? Ya da tüm siteleriniz için mi beklentileriniz var bunları cevaplarsanız eğer ya da ben şöyle anlatmaya çalışayım.

Eğer bir ana site diğerleri paravan ise, ana sitenizden kesinlikle hiçbir link çıkışı tanıtım yazısı filan çıkmayın. Yan sitelerinizden belirlediğiniz anahtar kelimelerde (tabi farklı olmasına dikkat edin) site içeriğiyle uyumlu en az 250 kelimelik güzel makaleler yazın (farklı makaleler - farklı anahtar kelimeler) ve bu makaleler içinde 2 veya 3 anahtar kelimelerinize ana sitenize link verin. Bunu her site için dönüşümlü yapmaya çalışın mesela bu hafta bir siteden diğer haftadan diğer siteden yavaş yavaş link çıkışları yapın, birden hepsine yüklenmeyin son olarak ekleyeceğim paravan sitelerinize bu arada ara sıra az da olsa normal makaleler eklemeye dikkat edin.

Bu benim görüşümdür etkili olacağını düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda mutlaka fikirlerini sunarak yardımcı olmaya çalışacaktır. İyi forumlar, kolay gelsin.


Sıtelerın hepsıne makale gırıyorum 2 gunde bir sureklı guncel tutmaya calısıyorum paravan sıtelerde tabı onemlı benım ıcın goglede gozukmesı rakıplerımı geçmesı oturmuş olan sıtemdende vermeyı dusunuyom en azından footer alanına anahtar kelıme ekleyıp 1 adet paravan sıtem sıralamada yukseltmek ıcın ayrıyetten 3 adet daha sıtelerım 3 ayını doldurmasını beklıyorum onlarada sureklı ıcerık gırıyorum 3 aydan sonra onlarada planladığım uygulamayı yapmayı dusunuyom.