Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum,
Öncelikle çok mutluyum, aylardır beklediğim mail az önce geldi. Adsense hesabım şu an itibariyle onaylandı.
Blogum adsense dışında da geliri olan bir siteydi, ancak diğer reklam firmalarında bu sitemden 2 kez para kaldı ve alamadım. Bu yüzden adsense çok istediğim bir olaydı. Bu arada diğer reklam firmaları derken reklamstore ve adhood'u kastediyorum. Adhood **************lıkta bir numara, reklamstore da onun takipçisi diyebilirim. (kişisel görüşüm bu yönde)
Her neyse. Son adsense başvurumdan önce adhooddan sonra reklamstore'da da paramın kalması ve zaten ölücü olan bu platformlarda para biriktirmenin çok zor olduğunu düşünerek sinirle bütün reklam alanlarını boşalttım ve tamamen reklamsız bir siteye dönüştürdüm. Sonucunda adsense başvurum onaylandı.
Ben onaylanmasında en büyük etkeni diğer reklamları kaldırmak olarak görüyorum. Sitem içerik olarak tamamen özgün ve bol içerikli olmasına rağmen, çok uzun zamandır adsense onayı alamıyordu. Ancak her başvuruda reklam alanlarında kodlar ekliydi. Kodları kaldırdığım ilk başvuru onaylandı.
Şimdi bu zaten bilinen bir şey diyebilirsiniz. Ancak bu konuda pek çok farklı görüş var ve reklam platformları SSS sayfalarında kalın yazılarla "Adsense'e olumsuz etkisi yoktur" yazıyor. Bunlardan hareketle sizlere kesin olarak inandığım şeyi söylüyorum; Adsense başvurunuz sırasında sitenizde başka bir reklam kalmasın.