-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Evet bendede site yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Birazdan diyarbakır jet üssünden 2 jet havalanır, boş dağları bombalar gelir. Sabah 2 bakan çıkıp kanlarını yerde koymadık, misliyle karşılık verdik der. Sonra internet kesintisi geçiciydi, çözdük der ve isviçre alplerindeki hayatımız kaldığı yerden devam eder.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
LikeSend adlı üyeden alıntı
sende nasil acik yav yurtdisindan bile giremiyorum ben, trden sordum oradan da girilemiyormus
aciklama geldi bu arada, son yasanan gelismelerden dolayi erisim sikintisi oluyormus, btk ile iletisim halindelermis, sanirim belirli basliklari silene kadar kendileri kapattilar silip acacaklar vs.
solhaber yalan haberden degil, olayin goruntulerini resimlerini paylasti diye engel yemis sanirim ya da haberi yapti diye, cunku ajanslar siteler hic bir haber kaynagi habere tek satir yer vermemisti bi bunlar verdiler, onda sorun yok buradan giriliyor
yaşanan son gelişmeler üzerine uygulanan sosyal medya erişim kısıtlaması çerçevesinde bazı erişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz.
konunun hassasiyetle üzerinde duruyoruz ve sürecin başından itibaren btk ile iletişim halindeyiz, kısa sürede sonuçlanacağını düşünüyoruz.
-ekşi facebook.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 askerin videosu yüzünden uyuyamadım bu zamana kadar belki prodüksiyondur şeklinde açıklayan olur diye 1 kez izledim bir daha izleyemedim. biraz şüphe yaratmıştı video ,askerlerin ışid sempatizanı olabileceği konusunda... diğer konuda uçmuş zaten beklendiği gibi
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operator
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kaliteli ve Ucuz SMM Panel www.fexmedya.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operator
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Evet birde askerlerin üzerindeki kamufulajlar çok temiz aşırı derecede işidin elindeki eldiven falanda sanki poşetinden yeni çıkartılmış gibi hala yetkililerden de bir açıklama falan yok
Kaliteli ve Ucuz SMM Panel www.fexmedya.com