MSnetwork adlı üyeden alıntı
bende de aynı durum var,
hala ödememi alamadımgenellikle 21 akşamı en geç 22 sabahı yatardı
bu saat oldu hala ödeme yok
KingBlogger adlı üyeden alıntı
MSnetwork hocam işin ilginç tarafı bankayı aradım herhangi bir ödeme beklemede yok dediler daha öncede benzer sorunlar oluyordu bankayı aradığım birkaç dakika içerisinde hesaba geçiyorlardı.
basymgroup adlı üyeden alıntı
Durum sadece sizde böyle değil. Bende de aynı şekilde. 1-2 güne yatar. Belki son zamanlardaki terör olaylarından dolayı yurt içinden yurt dışına ve yurt dışından yurt içine para girişlerinde kontrol artırma olayı olmuş olabilir.
ustat adlı üyeden alıntı
21 ile 30'u arasında yatar, genelde 22sinde saat 12 gibi yatar. Paniklemeyin, vakti vardır, yatar :)
nader11ndeu adlı üyeden alıntı
Aynı problem bizde de var dostum canını sıkma. Hatta şöyle söyleyebilirim ki parası yatan kişiler on parmağı geçmez. Yıl sonu olduğundan dolayı sıkıntı olmuştur. Yarın yatcağının da garantisi yok. Yüksek ihtimal googleden para çoktan çıktı çünkü makbuzu bile kesilmiş. Bize beklemek düşer sıkıntı yok :)
dem adlı üyeden alıntı
2 yıldır her ayın 22sinde sabah 09.30a kadar yapılan ödememi ilginçtir bu ay alamadım.
İnşallah yarına yatar.
KingBlogger adlı üyeden alıntı
İnşallah işimiz bizim bankalara kalmaz vala benimde 2 ödemem adsense ödemesine göre ayarlamıştık bakalım yarın ne olacak
MSnetwork adlı üyeden alıntı
Yarın cuma, eğer yarın da yatmazsa, umutlar pazartesiye
bu arada bu ay kesinti tutarı %6' yı geçmiş normalde .%2-3 olurdu sizde de böyle bir durum var mı?
nrkn adlı üyeden alıntı
Ödemeler bugün 09:00 itibari ile yatmaya başladı. Saat 11.00 e kadar tüm ödemeler tamamlanmış olur.
Ödemeler bugün saat 9:48 itibaren Türkiye hesaplarına aktarımı yapıldı.