Sadece bir domain doğrulama sürecine girdi diye dedikleriniz hoş değil. Kendi ülkenizde sadece kendine ait bir alt yapı oluşturma çabasına giren bir kurum hakkında bu şekil konuşmak hoş değil. Olabilir bu tür şeyler. Seohocası da bir ara googleden silinmişti hatırlarsanız. Süperonline, kendi alt yapısını oluşturan bir kuruluş. Var mı başka böyle kendi alt yapısını oluşturmaya çalışan kuruluş? Yolların kenarlarını kazıtıp yüzlerce binaya kendi kablolarını ulaştırıp alt yapılarını başka hangi kuruluş bağlattı. Diğer hepsi *****ten bağlatıyor ve bağlantıların çoğu sorunlu. Milyon paralar harcadı Süperonline. ***** çok mu iyi? Geçmişini bırak, halen bir sürü sorun oluşturuyor. Oturduğum yere Süperonline gelmediği için yinede Süperonline'a başvurup ***** altyapısıyla Süperonline'a bağlandım. Eve ***** ağını kullanan Süperonline bağlattığım halde, ***** bilerek işini yapmadığı için net yok. Mecbur ***** böyle yaptığı sürece neti kapatacağım. Oturduğum yere Süperonline gelse *****i aramam bile. Süperonline'a devlet izin vermiyor ya da başka yelere de kablosunu çekemiyor. Birçok yere de ulaşamıyor. Süperonline müşteri hizmetlerini arayınca hiç uzunca beklediğiniz oldu mu? Kısmen ben en fazla 1 dk bekliyorum. Şu an da Türkiye'de en iyi İnternet hizmeti verenler Süperonlinedir. Bunu göremeyenler ve bilmeyenler, onu bunu savunur. Altı üstü bir domain doğrulamaya girdi diye çocukça konuşmak yanlış. Siz çok mu mükemmelsiniz? Yarın wmaracı da aynı duruma düşse aynı sözleri safredeceğiniz belli.
Kolay Gelsin.