Merhaba, yaklaşık 2 sene önce chp kurduk. Günde yaklaşık 80-100 arası haber giriyorduk. Haberin başlığını ve spotunu değiştiriyorduk geri kalanını kopyala yapıştır yapıyorduk. Sosyal medyadan güzel hit çekiyorduk ama ne news'e, ne de adsense kayıt olamıyorduk. Sürekli ret geliyordu.

2 sene boyunca bu böyle devam etti. Sonra sitede kopya içerikleri silmedik ama 2 ay boyunca sadece özgün haber girdik yine ret yanıtı geldi. Sonra siteyi kapattık. 6 ay kadar bekledik. Google bütün indexleri sildi. Sonra siteyi tekrardan aktif ettik. Ve yaklaşık 20-25 gündür her gün en az 10 özgün haber giriyoruz. Ayrıca 7 kişilik köşe yazarı kadromuz var. Girilen haberlerin ve köşe yazılarının tamamı özgün. Hiç kopyala yapıştır yok.

Her gün 10 civarında içerik girildi. Her haber en az 250 kelimeden oluşuyor ve toplamda 205 haber ve köşe yazısı var.

3 gün önce google adsense başvuru yaptım. Google'ın verdiği kodu siteye ekledim ve 3 gün inceleme süresi başladı. Bugün "Adsense hesabınız tamamen onaylanmıştır" diye mail geldi.

Reklam kodlarını siteye ekledim ve şuan reklamlar sitede görünmeye başladı. Yani sonunda adsense onayı almayı başardık. Sıra news onayı almakta...

Bunu neden buraya yazıyorum?

Adsense onayı alamayanlara belki bir katkısı olur.

Darısı adsense alamayanların başına...