Kardeşim lütfen alınma ama burada açılmasına en ayar olduğum konulardan birini açmışsın. Sana biraz abi tavsiyesi, birazda öneri sunayım. Dinlersin dinlemezsin, sanane kardeşim dersin. Sen bilirsin.

Öncelikle burada kimse çıkıpta güzel para kazandığı veya kazanacağı işi sana anlatıp ben yemeyeyim sen ye demez. Öneren olsa bile senin uzmanlığın ne konuda bunu bir bilmek lazım.

Adam oyun sitesinden aylık 5 bin kazanıyordur ama senin o tecrübe ve bilgin yoktur uğraştığınla kalırsın. Ya da ingilizce içerikli site aç, ne bileyim işte benzer belli konular üzerindeki siteler... Eğer işi bilmiyorsan açtığın siteye zarla zorla hit çekersin.

Sana tavsiyem, kendini al karşına de ki ben neyi en iyi biliyorum, ya da ne konuda insanlara bir site sunduğumda kopya içerik olmadan kendi deneyimlerimle birşeyler yapabilirim? Bu sorudan sonra eğer iyi bildiğin ve inandığın bir konu bulabilirsen, tabiri caizse limon bile satsan para kazanırsın.

Demem o ki insanlar onlarca fikir verir ve sen hiç bir bilgin olmadan atlar ve taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışırsın.

Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır kardeşim hevesini kırmak vs. niyetinde değilim. Sadece bilginle para kazan diyorum. Şimdiden yolun açık olsun :)