Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Baştan sona hepsi yalan. Kendi adamları.
AYRICA: Bunlardan fena youtuber olur he. Kurgu-Montaj fena. Okuyan adam yapamıyor bu kadar güzel :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Video gerçek mi, yoksa sahte mi araştırmadım fakat kendi fikrime göre kişiler Türkiye vatandaşı değildi. Konuştukları şive daha çok Türkçeyi sonradan öğrenmiş araplara benziyordu. Fakat ne olursa olsun zulüm zulümdür.
weblobedi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Satış Ortağı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkes yalan olduğunu düşünüyor, arkadaşların dediği gibi bir açıklama yapılmalı, beden sessiz kalınıyor böyle bir duruma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Green screen olayı olabilir diye düşünüyorum, yukarıdaki arkadaş bir görsel paylaşmış mesela. Sesler falan hiç gerçekçi gelmedi bana.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam videoyu üç dört kere izledim ve yorumlara baktım videoda askerlerin atletleri gözüküyor ve bu atletler mavi renkte benim bildiğim kadarıyla askerlerimiz yeşil atlet giyorlar ayrıca yanan şahıslarda palaska yerine kahverengi kemer var yine yukarıda gördüğüm yorumlarda yazdığı gibi askerlerimiz 2 uzun süredir orada ve saçlarını orada traş ederler mi bilmiyorum ? bu konuda bilgisi olan büyüklerimiz varsa bizi aydınlatabilirler.
Ayrıca internette güvendiğim bazı kaynak bu iki şahısında facebook hesaplarında ışid sempatizanlığı yaptıklarını söylüyorlardı burada bir psikoloji savaşı dönüyor büyük ihtimalle ışid Türkiye'de bulunan uyuyan hücrelerini uyandırmak ve Türk halkına biz güçlüyüz yenilmiyoruz mesajı vermek istiyor. Ayrıca şu an oraların kar kış halinde olması gerekirken neden yazlık bir hava olduğunuda çözebilmiş değilim.
Yine Facebook üzerinde bir grafikerin yorumunu gördüm ve bu videonun tamamen kurmaca olduğunu söylüyordu. Bana göre videonun profesyonel bir biçimde çekilmesi bu kadar kaliteli hazırlanması askerlerin bozuk Türkçesi gibi bu tür şeyler videonun tamamen bir kurmacadan ibaret olduğunu gösteriyor.
Allah Türk askerini ve milletini korusun.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Video orjinaldir, Zaten bu işi IŞİD Defalarca yapmıştır. Yenide yapmaktan çekinmeyecektir. Evet, Yangın vs. biraz abartı geliyor olabilir fakat, farkındaysanız video 4k goruntuye sahip gerçek anlamda kaliteli bir kayıt cihazı ile şekilmiş ve biraz daha kötü bir izlenim vermek içinde efektlere başvurulmuş. Yangın vs. gerçek fakat efekler fazla. Aynı zamanda, bunun bu saaten sonra montaj olması veya olmamasıda onemsiz, Ortada bir eylem var ve bu eylemi kabul etmiş bir taraf. Yalanlansa bile, içimiz hep bir buruk kalacak.
NETTA WEB SOLUTIONS LTD
Company Number 15911828
+447400493366
weblobedi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Satış Ortağı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kamera tek açıdan görüntü almış olsaydı gerçek olma ihtimali var diyebilirdim fakat kısa film çekilir gibi bir çok açı kullanılmış.
Gerçek olduğunu düşünmüyorum.
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-