Hocam videoyu üç dört kere izledim ve yorumlara baktım videoda askerlerin atletleri gözüküyor ve bu atletler mavi renkte benim bildiğim kadarıyla askerlerimiz yeşil atlet giyorlar ayrıca yanan şahıslarda palaska yerine kahverengi kemer var yine yukarıda gördüğüm yorumlarda yazdığı gibi askerlerimiz 2 uzun süredir orada ve saçlarını orada traş ederler mi bilmiyorum ? bu konuda bilgisi olan büyüklerimiz varsa bizi aydınlatabilirler.
Ayrıca internette güvendiğim bazı kaynak bu iki şahısında facebook hesaplarında ışid sempatizanlığı yaptıklarını söylüyorlardı burada bir psikoloji savaşı dönüyor büyük ihtimalle ışid Türkiye'de bulunan uyuyan hücrelerini uyandırmak ve Türk halkına biz güçlüyüz yenilmiyoruz mesajı vermek istiyor. Ayrıca şu an oraların kar kış halinde olması gerekirken neden yazlık bir hava olduğunuda çözebilmiş değilim.
Yine Facebook üzerinde bir grafikerin yorumunu gördüm ve bu videonun tamamen kurmaca olduğunu söylüyordu. Bana göre videonun profesyonel bir biçimde çekilmesi bu kadar kaliteli hazırlanması askerlerin bozuk Türkçesi gibi bu tür şeyler videonun tamamen bir kurmacadan ibaret olduğunu gösteriyor.
Allah Türk askerini ve milletini korusun.