Değerli arkadaşlar fazla siyasi konularda ön plana çıkmak istemem kimse de görmemiştir.Ama bu konuda yazmadan geçemeyeceğim..

- Öncelikle asıl mesleğim "kameraman"lık profesyonel olarak tv programları maç yayınları vs çeken prodüksiyon firmasında çalışıyorum.
- 10 Yıllık bir çalışma hayatım boyunca tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu video kesinlikle gerçek dışı. (Oyun ve montaj)
- Meslektaşlarım ve ben bu konuda baya kafa yorduk videoyu defalarca izledik vs özet olarak şunları söyemek isterim.

1- Video neredeyse 4k kalitede çekilmiş. (Daha 4k tv kanallarımız bile yok 1 tane trt var) (Televizyonlar bile yeni yeni geliyor.)
2- Tüm kullanılan malzemeler 0 ve yeni
3- Çekim kalitesi on numara "pezopan" ve "Slow Motion" özellikleri çok dikkat çekiyor.
4- Kurgu var arkadaşlar, bildiğin adamlar tv programı çeker gibi çekmiş, montajlamışlar.
5- Ayrıca ateş kısmına geldiğimizde, eller ve ayaklara dikkatlice bakıldığında kesinlikle bir oyun var, eller ve ayaklar maket gibi duruyor veya "Greenbox" dediğimiz belki bilirsiniz filmlerde arka plana istediğiniz herşeyi otutturup çekilen yeşil stüdyo desek daha doğru olur, efekt kullanılmış diye düşünüyoruz.

Kısacası durum böyle fikir ve düşüncelerim bu yöndedir. Bu tarz oyunlara gelmemek gerekir. Yani bu işi gerçekten çok güzel kurgulayıp çok güzel oynamışlar...