Hiç kimse kusura bakmasında işine 10 * 20 senesini vermiş adam aşağıdaki cümleyimi yazıyor :)
" Hocanın anlatımı gayet iyi aslında ve sürekli dediği şey şu anladıysan kurcalama, önemli olan işi yapmak ve teslim etmek, neyi nasıl yaptığının önemi yok olay amacına ulaşmış mı ulaşmamış mı ? Bir işi ister A yolundan yap ister B yolundan o yolu kendin belirler kendin yürürsün ve binlerce algoritma yaratabilirsin bu zamanla oluşacak birşeydir vs. "
Bu amatörlüğün zirvesidir. Kurcalama diye birşey yoktur. Evet kodlamanın bir çok yolu var ama global olan doğru olandır. if else komutunu çok güzel bir yerde kullanırsın sorgu sayısını düşürüp sunucuyu yormazsın.
Daha öncede yorumlamıştım, Bilge adama gidip adam gibi iş öğrenen kendini geliştirebilen birisini ben tanımıyorum. Hepsi para sayma makinasının kurduğu basit düzenden ibaret .. Bu benim 9.yılım ve hala photoshop'u %100 biliyorum diyemem.
Tekrar bahsedeyim " anladıysan kurcalama " kelimesi. A harfini söyledim başka harf isteme benden saatimi doldurup maaşımı alıp uzayacağım buradan demek ile kıyastır.