GokhanKara elbette hocam, sadece eğitimle olmaz hocanın verdiği eğitimi anlayıp iş yapmak zaten zor olur fakat takım lideri dediğim kişinin gerçekten büyük çaplı projeleri var diyebilirim :) İşinde uzman biri olduğu kesin, yaptığı projelerinden birkaç tane gösterdi ve gerçekten çok ilgi çekici şeyler vardı :)
Yine sizin görüşünüze de saygım sonsuz çünkü çok kötü yorum var gördüm fakat genel anlamda eleştirecek olursam şöyle diyebilirim.
-Hoca en baştan başlamadı lap diye kodlamaya girdi.
-Sınıf biraz bilgisiz ama herkes farklı bölümlerden falan o yüzden aptal değiller.
-Bilgisayarlar ders için yeterli ama üst düzey bir artısı bulunmamakta.
-Hoca işinde uzman ve bize pratik çözümler sunan birisi.
-Konu anlatımı gayet iyi aktarımı iyi fakat başlangıç seviyesinde olan birisine yanlış başladı diyebilirim. Fakat bir insan o aradaki ufak çizgiyi fark ediyorsa süper olur.
-Sınıfta herkes defter kalem alıp gelmiş not alıyorlar ezberliyolar falan bu kötü mantığını anladıktan sonra ufak tefek örnekler yaparak sadece olayı çözmek bence yeterli.
-Ben hem grafik tasarımı hem web tasarımı yapan birisiyim, internet üzerinden php ve wordpress üzerine dersler izliyorum ve .net yapmak istiyorum, hocamız inşallah bir problem olmaz ve bizimle sene sonuna kadar kalır, bize çok faydalı olacağını hissettiğim bir insan duruşu ve hayat tecrübesiyle bize biraz olsun ışık tuttu diyebilirim.
İyi yanlarını sayacak olursak;
-Sınıf konforlu rahat
-Sınıf içinde herşey serbest gürültü hariç
-Hoca dediğim gibi kaliteli birisi
-Ders arası molalar bizim yorulmamıza göre vs.
-Aktif ve soru soran sorulara cevap veren bir sınıf ortamı
-Müfredata uygun ve sıralı giden bir eğitim düzeni(kodlamadan başlayıp)
-Eğitim veren değil eleman yetiştiren bir kurs gibi duruyor.
İlk günden diyeceklerim bukadar sadece parayı alana kadar değil hala gözümü aynı şekilde boyamış durumdalar ve inşallah böyle gider beklediğim eğitimleri bize fazlasıyla katarlar sadece onların verdiği eğitimle olacak iş değil zaten bizimde çalışmamızla inşallah güzel şeyler olur diye umuyorum :)