-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, ben web master bloğu açtım. Ücretli host ve .org alan adı kullanıyorum. Birkaç yazı yazdım fakat siteyi nasıl tanıtırım tam bilmiyorum. Bu konuda bana yardım edebilir misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ilgili anahtar kelime de çıkan bloglara yorum atın ve ilgili forumlarda tanıtım yapın hocam ilk etap için yeterli olacaktır diye düşünüyorum bide facebooktaki gruplarda paylaşımda yapabilirsiniz.
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içerik konusunda kendim makale giriyorum fakat öyle her gün girmiyorum. Başka kaynaklardan bilgileri makale özgünleştiriciler yardımıyla özgünleştirip yazsam nasıl olur sizce ?
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteyi tanıtma benim gibi webmasterlere lazım olacak bilgilerle doldur ki ben gereken vakitte bana lazım olan konuda googlede arattığımda senin sitede cevabı bulayım ve tıklayarak arama motorundan sitene gireyim. bunun için ya herkesede olan sorunları en iyi sıralamaya sokarak bunu yaacaksın ya da benim sadece senin sitende bulabildiğim problemlere sitende yer vereceksin. bunu yapan kişiler var. sen de yaparsan başarıya ulaşırsın yoksa ordaburda tanıtayım vs ile yani taşıma suyla değirmen dönmez hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Valla makale özgünleştirici hiç kullanmadım denemedim ama şunu önerebilirim. Genel bilgi verici konularda yazıyorsan mesela wordpress kurulumu, tema kurulumu, tema düzenleme gibi, bir gününü ayır 30-40 tane makale gir hepsini de zamanla her gün bir ya da iki tane olacak şekilde her gün otomatik yayına alsın sende her gün yazmakla uğraşmazsın.
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Z**