siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Geçti artık o işler daha güncel teknolojik olaylara yönelim olursa güzel ve başarılı sonuçlar alınacaktır.Başarılı olunmaması için hele de yerli olursa hiçbir sebep yok biz webmasterlarda destekleriz illaki
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Ah ah, internetim şuan fiber. İstediğim siteye girebiliyorum sorunsuzca. Twwitter, Facebook, Youtube, İnstagram desen canavar resmen. Tıkladığın an açılıyorlar. Youtubede 3 dakikalık bir videoyu 144p ile sorunsuzca ve hızlı bir şekilde izleyebiliyor, soundcloudda bir müziğin tadına vara vara dinleyebiliyorum.
Bütün bunların üstüne yerli arama motoru da gelirse tadından yenmez. Mesela ben ''Şehit olan askerlerimiz' gibi bir arama yaptığımda karşımda ''Yeni Projelerimizin Açılışı Yapılacak'' gibi daha güzel sonuçlar çıkacak. Hem kötü mü? Moralim de bozulmamış olacak. (!)
Sonuna kadar destekliyorum böyle girişimleri. Hiç yapılmadı, denenmedi demeyiz en azından...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Tartışacak veya özür dilenecek bir durum yok. Burada fikirlerimizi saygı çerçevesinde paylaşıyoruz. Ayrıca tanımadığınız kişilere karşı yorum yapmayın. Şahsen benim için bing ve yahoo çok daha önemli. 100 bin türkiye hitinin 5 bin yabancı hite eşit olduğunu anladığınız gün benim ne demek istediğimide anlarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Ayrıca yerli arama motorunun gelmesi çok iyi olacaktır. Rekabet artarsa gelirlerde artar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SeoDoktoru adlı üyeden alıntı
Mağara_Adamı Digerlerini bilmem ama yandexten hit geliyor gayet guzel. Ayrica google'un su anda bu durumda olmasi zamaninda alternatifi olmamasiydi. Karsisinda birtek yahoo vardi onunda arama sonuclari berbatti. Yandex ciktigindada olmaz dedi herkes ama bal gibi oldu ve buyuyerek devam ediyor. Pekala yerli arama motoruda tutar ama dedigim gibi webmasterlara guzel para kazandirir ve arama sonuclariyla oynamazlarsa.
Benim anlamadıgım nokta bir arama motorunun tutması için neden webmasterlara para kazandırması lazım diyorsunuz ?
Yandex'in tuttuğu falan da yok ayrıca. Kendimizi kandırmayalım. Mobil telefonlarda bile Default arama motoru googleyken ( Mobil kullanımının %80'lere vardığı şu zamanlarda ) başka bir arama motorundan bahsetmek mantıksızlıktır. Ha Tek elleşmiş diye artık kimse arama motoru yapmasın demiyorum. Sadece Googleye rakip olmaya çalışmasın diyorum.
Çözüm ise ilk belirttiğim mesajda yer alıyor. gogoleyi erişime kapatacaksın. Bu kadar basit.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
secret1071 adlı üyeden alıntı
Tartışacak veya özür dilenecek bir durum yok. Burada fikirlerimizi saygı çerçevesinde paylaşıyoruz. Ayrıca tanımadığınız kişilere karşı yorum yapmayın. Şahsen benim için bing ve yahoo çok daha önemli. 100 bin türkiye hitinin 5 bin yabancı hite eşit olduğunu anladığınız gün benim ne demek istediğimide anlarsınız.
Mesajımda size karşı olumsuz bir tutumum yoktu. Sadece söylediğiniz şeyi eleştirdim sizi eleştirmedim dikkat ederseniz.
100 bin türkiye hitinin 5 bin yabancı hite eşit olduğunu anladığınız gün benim ne demek istediğimide anlarsınız.
Şu cümlenizde de aynı sıkıntı var. Diyorsunuz ki 5K yabancı hit ( yahoo Bing vs geliyor anladıgım kadarıyla ) 100k türk hitine bedeldir. İyide Yerli arama motorunu Yabancılar mı kullanacak ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Neden bu kadar karamsarsiniz sizi anlamıyorum. Biz koskoca osmanlı torunlariyiz istesek neleri basaririz. Ancak halen yok Google ye rakip bilmem ne bırakın artık böyle kalıplaşmış on yargılari. Kendimizi küçük görmeyin. Biliyorsunuz ki türkler dünyada hack konusunda ileri seviyede her ne kadar bu cihazları üreten onlarda da onu en iyi kullanan her türlü kullanan turklerdir. Herkesin görüşüne saygı duyarım ama konusu millyrtse bu kadar karamsar olmanız çok üzücü. Başta bizler destek vermeliyiz ki ilerleyelim.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Destek vermek başka, olayın nereye gitmeyeceğini bilmek başka, bu denli görmüyoruz işte, birazcık kafanızı çalıştırın ve neden türk arama motoru yapıldığını kafanızda canlandırın, ama çok zor
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI