-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Araba Teknisyen
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arakadasdan Allah Razi olsun en 5 kisiye gösterdim bir temanin sifresini halledeme arkadas 10 dk halletti
hic bir ücret almadan yapdi Allah cc gönlüne göre versin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bir konuda hemencecik yardım etti eline sağlık arkadaşın :) Gerek olduğunda eklenti yaptırmayı da düşünüyorum. Wordpress konusunda uzmandır, gönül rahatlığıyla iş teslim edilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
Bir konuda hemencecik yardım etti eline sağlık arkadaşın :) Gerek olduğunda eklenti yaptırmayı da düşünüyorum. Wordpress konusunda uzmandır, gönül rahatlığıyla iş teslim edilebilir.
keno66 adlı üyeden alıntı
Arakadasdan Allah Razi olsun en 5 kisiye gösterdim bir temanin sifresini halledeme arkadas 10 dk halletti
hic bir ücret almadan yapdi Allah cc gönlüne göre versin
Bu güzel yorumları görünce çok mutlu oluyorum arkadaşlar, çok teşekkür ederim. Profesyonel hizmet sağlamak ilk prensibimdir asla vazgeçmem ve daima böyle ilerlemeyi hedeflerim.
Hayırlı kandiller dilerim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kar amacı gütmeyen bir organizasyonumuz için gerekli olan bir sertifikasyon doğrulama sistemini çok kısa bir sürede yaptı. Üstelik bilgisayardan pek anlamadığım için veri girme kısmını bile o kadar güzel tasarlamış ki benim için bile çocuk oyuncağı oldu bu işlemi yapmak. :) Çok teşekkür ederim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Gukuk adlı üyeden alıntı
Kar amacı gütmeyen bir organizasyonumuz için gerekli olan bir sertifikasyon doğrulama sistemini çok kısa bir sürede yaptı. Üstelik bilgisayardan pek anlamadığım için veri girme kısmını bile o kadar güzel tasarlamış ki benim için bile çocuk oyuncağı oldu bu işlemi yapmak. :) Çok teşekkür ederim..
Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, premium kalitede hizmet vermek ilk prensibimdir. Detaycıyımdır, her detayı düşünüp ona göre kodlama yapıyorum.
İş alımı :
Açıktır.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
skype ekledim dönüş bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Dönüş sağlandı teşekkürler..
İş alımı : Açıktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress resim optimizasyonu ve birkaç iş için arkadaşla anlaşıldı. Arkadaş isinde bilgili gecenin bir vakti ugrasti kısa sürede isimi çözdü,gerekli bilgileri verdi ilgisi icin tesekkur ederim. Tereddüt etmeden çalışabilirsiniz.
Arvyda | İnternet Teknolojileri ve Danışmanlık Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
eniscinar adlı üyeden alıntı
Wordpress resim optimizasyonu ve birkaç iş için arkadaşla anlaşıldı. Arkadaş isinde bilgili gecenin bir vakti ugrasti kısa sürede isimi çözdü,gerekli bilgileri verdi ilgisi icin tesekkur ederim. Tereddüt etmeden çalışabilirsiniz.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. İş alımı
aktiftir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-