Burada bunca insan destek olacağına köstek olacak gibi duruyor daha şimdiden.
Varsın olsun ülkeme çivi dahi çakılmasın tıpkı eskilerdeki gibi veren mutlu olsun alan mutlu olsun.
Bir insan ne mi yapsa suç olur...
Bu güne kadar kısıtlana kısıtlana neyiniz kısıtlandı çok merak ediyorum 14 sene önce internetinizde adil kullanım yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Bu güne kadar 1 kere dahi saat 22:00'ı geçti diye alkol satmayan bakkal görmedim gayet alışverişimi yaptım.
Binlerce haber sitesi var ne yazıldığı belirsiz olan gelip bu güne kadar hangisini kapattılar isteseler tib atamazlar mıydı. Yoksa PKK'lı gazetecileri mi tutuklayınca bu kadar göze batar oldu bu durum.
Konuyu açan arkadaş ne güzel yazmış her şeyi tek tek sonrada demiş pardus kullandım. Keşke daha ılımlı bir konu açsaymış da kendi ile çelişmeseymiş.
Senin şu an kullandığın windowsda office yazılımlarına para verirken beğenmediğiniz hükümet onu bile ücretsiz sunduda burada kaç kişi sahip çıkabildi neyinde premium vardı? Herkesin kafasını almış olmazda olmaz gidiyor.
Kimcisiniz necisiniz nasıl vatanseversiniz anlayamaz oldum şaşkınlıkla izliyorum artık.