21. Yüzyıldayız. Şu an ki teknolojiye hemen hemen 10 yıl önce ulaşıldı zaten. Birden piyasaya sürmek yerine, yavaş yavaş sürüyorlar. Şu an ki kullandığımız teknolojiden daha süperi elde edildiğini; yalnız piyasaya sürmediklerini düşünüyorum. Birleşmiş Milletler deyince akla direkt Avrupa geliyor. Avrupa milletlerinde ise laf var icraat yok. Gelişmekte olan ülke değil, sömürgeden gelişememiş ülkeler var. Yıllardır çikolata tarlasında çalışıp da ilk defa çikolatanın tadına bakan Afrikalı geldi aklıma. Yani, bu birleşmiş milletler söyler; ama uygulaması yine çoook uzun sürer ya da bir asır alır. Hatta hiç yapmayabilirler. Yapsalardı zaten Afrika da açlıktan ölünmezdi. Şu an ki duruma bakılırsa, Dünyada en hayırsever millet olarak Türler ve reisi Recep Tayyip Erdoğan görülüyor. İslam birliğini topladığı halde, Türkiye dışında Müslüman krallar, yöneticiler gösterişlik gelip ne Halep'e sahip çıktılar, ne de Suriyelilere. Canlı canlı ateşe atılan, infaz edilen Müslümanların hangisine sahip çıktılar? RTE elinden geldiğince daha da fazlasını yapmaya çalıştığı halde, hangi Müslüman kral, prens; Müslümanları korudu? Günümüzce anlaşılan şu ki: Türklerden başka Müslümanları düşünen yok. Yani "Gelişmekte Olan Ülkeler" değil, "Gelişememiş, Gelişmesine olanak Tanınmayan, Gelişmesine İmkan Verilmeyen Ülkeler" olacaktı. Fakat Türkiye bu Teknoloji Bankası hakkında elinden geleni yapacağına inanıyorum. Türkiye dışındaki Avrupa'nın ve diğer milletlerin sadece sözde iş yapacağını düşünüyorum.