Teveccüh kesinlikle haklısınız. Ancak ben bugüne kadar kaliteli bir şirketin roket etkisi yaratan veya benzer cümleler kuran reklamlarını görmedim. Yüzlerce hatta binlerce referansları var Google anchor text olayına karşı kesin tavır aldığında çok merak ediyorum onların sonunu. Şuan insanlar bu paketlerle kendilerine nasıl zarar verdiklerini bilmiyorlar ama haklısınız insanlar da şaşırdı ne yapacağını dün SEO nedir diye konu açan bugün uzmanı oluyor bu işin.
Buradan bütün forum ailesine söylüyoruz. Kesinlikle backlink paketlerinden uzak durun şayet ne yapılması gerekiyor diye soruyorsanız bu işin strateji kısmıdır. Backlink mülakata girecek olan öğrenciye torpil yapmaya benzer nerede ne zaman kullanacağınızı bilmezseniz o okula torpille girer sonra kendinizi bir daha memuriyette göremezsiniz.
Peki backlink almadan nasıl olacak diyorsanız şu zaman da almayın diyemeyiz ama backlink paketi almayın deriz. Arasında çok büyük farklar var. Size şunu sorayım siz hangi backlink paketçisinin şirket kurduğunu gördünüz ama ben rakibimiz olmasına rağmen Kaan beyfendinin bu işi hakkıyla yaparak bugün Webtures A.Ş. kurduğunu gördüm eğer bugün Kiğılı, Tefal bu markayı tercih ediyorsa backlink paketleri ile değil stratejileri sayesindedir.
Kısa süre içerisinde SEO ile ilgili güzel makaleler paylaşmaya başlayacağız.