Geçen sene açmış olduğum seri ilan sitesini çağrı merkezi destekli satışlarını arttırmak için açmıştım fakat bunu özel sebeplerimden dolayı ilgilenemedim. Bunun için siteyi komple satışa çıkardım.
Domain 6 aylık süresi var.
Site linkini pm olarak iletebilirim.
Sitede neler yapabilirsiniz ?
- Sitenizde sınırsız sayıda kategori tanımlayabilir ve bu kategorilere özel içerik alanları ekleyebilirsiniz. Misal sitenize “cep telefonu” ekleyecek bir kullanıcı için “çift sim kart desteği”,”wi-fi” gibi sorular ekleyebilirken emlak ilanı ekleyen için “oda sayısı”,”metrekare” gibi ilan türüne özel alanları yönetim paneliniz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
- Sistem SEO desteklidir. Tüm sayfalar otomatik olarak google gibi arama motorlarına pinglenmektedir.
- İçerik yönetimi sistemi ile sitenize sınırsız sayıda sayfa ve haber gibi içerikler ekleyerek sitenizdeki sayfa sayısını ve google sıralamasını arttırabilirsiniz.
- Üyeleriniz ilanlarına doping ekleyebilir. Doping siparişlerinin tamamını yönetim paneli üzerinden yönetebilirsiniz. Doping çeşitlerinin fiyatlarını yönetim panelinizden yönetebilirsiniz.
- Üyeleriniz daha önceden tanımlanan üye paketlerinin siparişini site üzerinden gerçekleştirebilir. Siz bu paketlere farklı yetkiler tanımlayabilirsiniz. Misal “altın” paketi için ilanlara 20 resim ekleme, standart paket için sadece 5 resim eklenebilsin gibi seçenekler oluşturabilirsiniz.
- Mesaj sistemi ile üyeleriniz kendi aralarında mesajlaşabilir. İsterseniz yönetim panelinden tüm üyelerinize toplu mesaj gönderebilir veya toplu e-mail atabilirsiniz.
- Mağaza sistemi ile üyeleriniz mağaza açabilir.
FİYATI 400 TL