Merhabalar. Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 2 sene önce ek gelir olması açısından makale yazarlığı yapmaya başladım ve daha sonra yeni bir şeyler öğrendikçe yazmaktan ve kendime bir şeyler katmaktan çok zevk almaya başladım. Bu yüzden halen bu işi severek yapmaktayım.

Sizler içinde bu alanda elimden geldiğince ve hatta fazlası ile bir hizmet sunmak istiyorum. Yüklü iş alımları vermek isterseniz sizlere ilk olarak ücretsiz referans makalesi göndermekteyim ve daha sonra beğenirseniz alım yapmaktayım. Üstelik gerçekten kalite düşüklüğü olduğuna inandığınız makalelerden ücret almam. Makalelerin özgün olması ve SEO uyumlu olmasından bahsetmiyorum ki zaten bu sektörü ortaya çıkaran parametreler olmaktadırlar.

Bu platforma yeni üye oldum ve ilk olarak elimden geldiğince referans olması için sizlere birkaç adet ücretsiz makale yazmak isterim. Ben bir mühendislik öğrencisiyim ve elbette teknoloji olsun ve bilim konusu bu alanlarda başarılı bir şekilde hizmet sunmaktayım. Ama bildiğiniz üzere bu sektörde her türlü iş yazarlara sunulmakta ki elbette bende yazarlığım süresince birçok alanda yazılar yazdım. Aynı zamanda bir kaç yıl Avrupa'da değişim programı öğrencisi olarak bulundum ve hemen hemen her Avrupa ülkesini gezme fırsatı edindim. Bu amaçla gezi yazılarını da eminim ki hiçbir yerden araştırmak zorunda kalmadan yazabilirim. Aynı zamanda tarihe ilgim olmakta ve bu alanda da kaliteli hizmetler sunabilirim. Site tanıtım makalelerinde de elbette hizmet sunabilirim ki bu sektöre girdiğimden beri her iş alanındaki sitelerin hizmetlerini belki de binlerce kez tanıtmışımdır.

Ücret olarak 100 kelime: 1.25 TL olarak çalışmaktayım. Uygun gördüğünüz taktir de bana site içerisinden ya da site dışından [B]aslanfurkan93@gmail.com
adresinden gerek Skype gerekse mail yolu ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Dediğim gibi ilk başlarda sizler için referans makaleleri elimden geldiğince sunmak istiyorum. Sağlıcakla. [/B]