netbozum
tr.link

Sitemizden Çıkış Yapılmış Backlinkleri Görebileceğimiz Site

14 Mesajlar 1.668 Okunma
acebozum
tr.link

Teveccuh Teveccuh Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek CEO
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 0 / 343
  • Ticaret 2, (%100)
Gramen bu bilgiyi verdiğin için teşekkür ederim. Backlik sonrası verilen rapordaki çoğu linkler çalışmıyordu zaten. Bu konu hakkında hiçbir yerde bilgi yok. Sürekli "%100 seo uyumlu, kesin, roket etkisi, süper hit, dmoz kaydı" vs. gibi kelimeler kullanarak, bilmeyen insanları aldatma içeren yazımlar yasaklansın o zaman. İşin sonunda kesin mağdur olmak varsa, böyle kısa süreli bir hit ile yapılan yazılar hakkında geniş makaleler anlatılsın. O zaman bu işi yapanlar, yaptıkları bu kısa süreli hizmet sonucu kalıcı bir iş sağlayamıyorlarsa, aldıkları ücret ne doğrultuda helal olabilir? "İşimi yaptım sonuçta" gibi kendilerini avutuyorlarsa, kalıcı hizmet yapamayacaklarını bildikleri halde bunu belirtmeleri daha doğru olurdu.

googleasistan
reklam

Gramen Gramen Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 32 / 77
  • Ticaret 3, (%100)
Teveccüh kesinlikle haklısınız. Ancak ben bugüne kadar kaliteli bir şirketin roket etkisi yaratan veya benzer cümleler kuran reklamlarını görmedim. Yüzlerce hatta binlerce referansları var Google anchor text olayına karşı kesin tavır aldığında çok merak ediyorum onların sonunu. Şuan insanlar bu paketlerle kendilerine nasıl zarar verdiklerini bilmiyorlar ama haklısınız insanlar da şaşırdı ne yapacağını dün SEO nedir diye konu açan bugün uzmanı oluyor bu işin.

Buradan bütün forum ailesine söylüyoruz. Kesinlikle backlink paketlerinden uzak durun şayet ne yapılması gerekiyor diye soruyorsanız bu işin strateji kısmıdır. Backlink mülakata girecek olan öğrenciye torpil yapmaya benzer nerede ne zaman kullanacağınızı bilmezseniz o okula torpille girer sonra kendinizi bir daha memuriyette göremezsiniz.

Peki backlink almadan nasıl olacak diyorsanız şu zaman da almayın diyemeyiz ama backlink paketi almayın deriz. Arasında çok büyük farklar var. Size şunu sorayım siz hangi backlink paketçisinin şirket kurduğunu gördünüz ama ben rakibimiz olmasına rağmen Kaan beyfendinin bu işi hakkıyla yaparak bugün Webtures A.Ş. kurduğunu gördüm eğer bugün Kiğılı, Tefal bu markayı tercih ediyorsa backlink paketleri ile değil stratejileri sayesindedir.

Kısa süre içerisinde SEO ile ilgili güzel makaleler paylaşmaya başlayacağız.

ustat ustat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 129 / 78
  • Ticaret 20, (%100)
Bilgi için teşekkürler fakat, ben sitem içerisinden yapılan tüm yazılardaki kontrollerin yapılmasını istiyorum, detaylı bir analiz program ya da site var mıdır ?

aciltavuk aciltavuk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 84 / 50
  • Ticaret 0, (%0)
hocam seni yanlış anlamışlar. öncelikle anasayfada ve temada link varsa wmaracının link çıkartıcısından görebilirsin. ancak konuların içine link eklendiyse bunu anlaman biraz zor olacak. php bilgisi iyi bir arkadaş vardı önceden yazdığı bir kodla bunu buluyordu ama ben veya sen ancak şöyle bulabilirsin. Eğer vatandaşın sitenizi biliyorsan http://openlinkprofiler.org/ bu gibi sitelerden o vatandaşın sitesini sorgulat backlink olan siteler arasında kendi siten var mı bak. başka türlü bulabilmen tek tek bakarak olabilir.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al