Bende çok merak ediyorum bu konuyu.
örneğin akılda kalıcı bir domain aldık içerisine ekonomi, sağlık, teknoloji, eğitim, dekorasyon, moda, yemek vb gibi 10-15 kategoride çalışmakmı mantıklı yoksa her kategoriye ayrı domainmi alsak iyi olur.
Google sıralamada hangitürlü çalışırsak daha etkili olur acaba, fikirlerinizi merak ediyorum
örneğin akılda kalıcı bir domain aldık içerisine ekonomi, sağlık, teknoloji, eğitim, dekorasyon, moda, yemek vb gibi 10-15 kategoride çalışmakmı mantıklı yoksa her kategoriye ayrı domainmi alsak iyi olur.
Google sıralamada hangitürlü çalışırsak daha etkili olur acaba, fikirlerinizi merak ediyorum
her telden konuya değinecekseniz akılda kalıcı aynı anda da içeriğin içerisinde olabileceğini çağrıştıran bir domain olmalı.
eskiden ciltbakım alanında kelime odaklı bir domain alınır içine 50 100 makale konus sonra gelsin paralar denirdi. yağmasa da damlardı az bunun gibi 20 30 site açtın mı yekün bir geliri olırdu.
artık öyle açtım bıraktım şeklinde olmuyor. site ne kadar güncelse o kadar hit geliyor. o yüzden bir portal açar her konuya kategori açarak ne var ne yok yazardım.