ntka adlı üyeden alıntı

İhlalin söz konusu olduğu örnek sayfa: https://www.bozuktus.com/2016/09/02/...ne-sundu-15355

bu sayfada sorun çıkartıyor demekki örnek olarak bunu göstermiş diğer sayfalarda aynı şekilde problem oluşturuyor reklamın yerini değiştirin.


bygreen adlı üyeden alıntı

Mobilde ilk girişte bildirim almak istiyor musunuz diye çıkan bildirim kutusu reklamı kapatıyor. Problem bence bu ve solda sürekli duran ve hatalı tıklamaya yol açma ihtimali yüksek olan bildirim simgesi.

Bunların kalkması problemi çözer diye düşünüyorum.


2019 adlı üyeden alıntı

Genel anlamda ben bir sıkıntı görmedim. Sitenizde mobilde içeriği alta iten reklam yerleşimi yok. Zaten tek reklamınız sidebar'da. O da mobil görünümde çok aşağıda kalıyor. Tahmini olarak reklamı gizlemekten kastı sidebar'daki reklamın diğer sidebar öğeleri gibi border içine alınmış olması olabilir. Reklamın etrafındaki çerçeve dışında hiçbir sıkıntı görünmüyor ki o bile sıkıntı olmamalıydı aslında, farklı bir ihlal göremediğim için en yüksek olasılık olarak belirttim onu da.


Büyük bir ihtimal ile mobil reklam alanının esnek olmasından ve büyük görünmesinden kaynaklanan bir uyarıydı. Üst reklam alanını 320x100, alt reklam alanını 300x250 olarak güncelleyip sorun çözüldü olarak panelden işaretledim. uyarı kalkmış durumda. Sıkıntı olur ise konuya Reklam yazarım. Şimdilik sorun çözüldü gibi.