hasanayt adlı üyeden alıntı

Kumrat Olmaz mı hocam adamlar satıyor :)

Ben hem pahalı diyip hem turkcell kulanan adamım bir kez alışınca yıllarda kalıyorum. Mesela arkadaşım bimsel çok uygun yarı fiyatıma benden daha fazla konuşuyor ama kalite diyorum. kalitesiz diyorum (Çok cana yakın,hızlı cevap) ama ucuz olması bile korkutuyor :) hocam 1 TL lik ürünü 0.80 krş sat anlarım ama 1 Tl yi 0.10 krş satarsan afedersin benim güvencim sarsılır.

Hasan Bey,
Açık konuşmak gerekirse düşünceleriniz ve ön yargılarınız biraz haksızlığa doğru kayıyor.

Alıntı yaptığım mesajınızdaki altı çizili ve kalın kısımı kesinlikle kabul etmemekteyiz.Önyargılarınız olabilir, şüpheleriniz olabilir.Biz turhost yada natro gibi bilfiil 8-9 senedir hizmet vermiyoruz ama bu sektör içerisinde 2005 yılından bugüne dek iş tecrübemiz mevcut.İş tecrübemizi de kalitemize yansıtıyor ve prensip olarak verilebilecek en iyi hizmeti en uyguna sunmaya çalışıyoruz hemde portfoyumuzu genişletmeye çalışıyoruz.Bu konu ve diğer konularda da önerilerden görebilirsiniz.Tâbi bu fiyatlar belirli bir süreye kadar.

Sizin gibi düşünen birçok kullanıcılarımızın önyargılarını kırmayı başardık.Açıkcası bu sebeplede çok mutluyuz.Çoğu firmanın VPS yada VDS'e geçmesi gerektiğini söylediği birçok web sitesini standart bir paylaşımlı web hostingde barındırabiliyoruz.Maliyetler düşüyor, site hızlı açılıyor, kullanıcı memnun oluyor. Bazı müşterilerimiz arayıp sadece teşekkür bile ediyor, bizimle daha yakından tanışmak istiyor.Biz kesinlikle uygun fiyat=kalitesiz betimlemesine katılmıyoruz. Şuanda sunabildiğimiz uygun fiyat tamamen satış politikalarımız ve büyüme stratejimiz ile ilgili.Bunları da detayıyla burada alanen paylaşmam mümkün değil.

İyi akşamlar dilerim.