100 kişi ya da 1000 kişi konusuna katılmıyorum. 9 yıllık spagetti kodla uğraştım bu sene, aynı anda 100 kişi girince sistem yayılıyordu resmen. İlerisini düşünüp sağlam kodlama yapmak gerekli her zaman için. Kısa zamanda bugünü kurtarabilirsiniz, ama ileride arkanızdan söylemediklerini bırakmazlar yoksa.
Şİmdi orası şöyle, evet onu dedik ama, şimdi adam kod yazıyor seninde dediğin gibi spagetti Framework.. o sebeple okadar karıştırmışki silmiyor, silemiyor çorba olmuş kodlar kendi bulamıyor..
Benimde elimde var bir tane asp ile yazılmış tarihi eser spagetti framework sistem, ürün ekliyorsun sildiğinde database de kalan verileri geçtim resimler silinmiyor :D anla ne durumda server... 120 gb sunucu şu an ful dolu resimle ve silemiyorum adam içerde resimleri kendi ismi ile de tutmuyor saçma sapan karışık bir sayı üretiyor nx7qt4ıbr67teo.jpg gibi..
Biz spagetti frameowrk kullanın demiyoruz, kodları adam gibi yazın ama database bizim işlerimizi kaldırır orasından korkmayın diyoruz yanlış anlaşılma olmasın o kısımda :D 10.000 satırı da okuyamıyacaksa oradan geliyor zaten. yoksa evet database i doldur ama ürünü silince satır orada kalsın ozaman o iş yatar :D