Nakliyecilikten anlamam. Sanırım siz de anlamıyorsunuz? Eğer NettaCompany olarak nakliyat işi yapmıyorsanız?

Ben şahsi olarak konuşuyorum; anladığım alan (uzman olduğum demiyorum kesinlikle) arayüz geliştirme. Uzun süredir bu piyasanın içindeyim ve henüz CEO olamadım fakat bir kaç bilgim var çok şükür. Bunlara dayanarak sizinde nakliyeci değil de webmaster yada türevi olduğunuzu düşünerek mesajıma devam ediyor ve açıklama yapma gereği duyuyorum.

Size kimse "-neden böyle bir konu açtınız?" diye bir şey söylemiyor. Fakat, süz gelip konu başlığında ve içeriğinde bizlere 'şeffaf' ve 'açık' olup; "- arkadaşlar durum bu, bir müşterimiz için böyle bir desteğe ihtiyacımız var. Size zahmet vs vs vs.." gibi bir açıklama yapmış olsaydınız eğer, eminim ki sözünü etmiş olduğunuz bir çok 'yardım sever' arkadaş yardımda bulunacaktır. Ama siz onu maalesef tercih etmemiş. Sizi uyaran arladaşa da açıklama yapmak yerine hakaret etmişsiniz. Aynı benim ve diğer arkadaşımın mesajlarını okuma zahmetinde bulunmayarak bize yaptığınız gibi.

Yani demem o ki; lütfen öncelikle şeffaf olun. Ve forum içerisinde ki konuşma şeklinize dikkat edin. Takındığınız uslup ve yapmış olduğunuz hareket dediğiniz gibi 'bayan' olduğunuz halde doğru bir tutum değil.

Ek olarak; mesajımı telefondan göndermiş bulunduğum için, yazım hataları varsa eğer şimdiden özür dilerim.